26 / 04 / 2024

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Kadıköy Karikatür Evi açıldı!

Hasanpaşa'da 1906 yılında yapılan ve aslına uygun restore edilen tarihi ahşap köşk, Karikatür Günleri dolayısıyla "Karikatür Evi" olarak hizmet vermeye başladı.

Kadıköy Karikatür Evi kapılarını açıyor!

Kadıköy Belediyesi’nin kültür sanat alanında özgün projelerinden biri olan Karikatür Evi’nin yapımı tamamlandı. Türkiye karikatürünün belleğinin tutulacağı ve karikatürü her yaştan Kadıköylü ile buluşturacak Karikatür Evi 30 Eylül’de kapılarını açıyor

ATSO Kültür ve Sanat Merkezi tamamlandı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın kent merkezinin cazibesini artırmayı hedeflediği ve dünyaca ünlü eserlerin sergileneceği Kültür ve Sanat Merkezi'nin merakla beklenen inşaatı tamamlandı.

Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

İstanbul’da 11 yıldır büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten Kadir Topbaş, kentte ilk kez adının verildiği kültür ve sanat merkezini açtı.

Esenyurt Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından hizmete açıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınır ve ne kadardır?

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük önem verdiği kentsel dönüşümde 2015 yılında yapılacak kira yardımı kaç ay alınır ve ne kadardır?

Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalara start verdi. 4-12 yaş arası çocuklara eğitim verecek olan Kültür Sanat Merkezi çok kısa bir sürede hizmete girecek.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

1993 yılında Kültür ve Kongre Merkezi Projesi'nin tanıtımı yapılmış!

1993 yılında İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nca Ayazağa'da 66 dönümlük bir alanda kurulacak İstanbul Kültür ve Kongre Merkezi Projesi, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in katıldığı bir toplantıyla tanıtılmış.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi Haberi

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında yapılan tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilip, ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak Adanalılar’ın hizmetine açılacak.

Milliyet'te yer alan habere göre; Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyesi tarafından kamulaştırılan ve restorasyon projesi hazırlanan Kayalıbağ Mahallesi sınırları içinde tarihi binayı 25’inci ve 26’ncı dönem CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve Seyhan Belediyesi KUDEB Başkanı Murat Ulaş’la birlikte inceledi. 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen, iç bahçesi ve fonksiyonlarıyla Adana’daki sivil mimarinin en iyi örneklerinden biri durumundaki tarihi yapının restorasyon çalışmaları kısa süre içerisinde bitecek.. 

Yaklaşık bir yıl içerisinde tamamlanacağı düşünülen restorasyon çalışmalarından sonra binanın, kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Akay, “Kamulaştırmasını yaptığımız ve projesini de hazırladığımız bu yapıyı, ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’...