19 / 04 / 2024

Seyhan Kent Meydanı tasarım yarışması

Seyhan Kent Meydanı tasarım yarışması

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Adana Kent Meydanı tasarım yarışması sonuçlandı!

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan Adana kent meydanı(Barış ve Demokrasi Meydanı) mimari ve kentsel tasarım yarışması sonuçlandı.

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. İnşaat ruhsatı verilmesi projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı.

Seyhan Kent Meydanı projesinde son durum ne?

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent meydanı konusunda çalışmaların devam bakan Sarı'ya teşekkür ettiğini bu projeyi hayata geçirmek için gerekirse Balıkçılar Pazarı'nda yatacağını söyledi.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi için çalışmalar başladı!

Şile’nin yeni, modern bir görünümüne sahip olmasını ve ulaşım kolaylığını sağlayacak “Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark” projesi için çalışmalar başladı.

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Kent Meydanı, katlı otopark projesi dualar ve kesilen kurbanlar ile başladı. Sandıklı Belediye meydanında vatandaşların ve araçların inşaat alanından etkilenmemeleri için çevre düzenlemesi yapılarak inşaat alanının etrafı perde saçlar ile çevrildi.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Sandıklı'da bir milat olacak olan “Kent Meydanı” projesinin inşaatı başlıyor, projenin içinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesis de yer alacak...

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Seyhan Kent Meydanı tasarım yarışması Haberi

Seyhan Kent Meydanı tasarım yarışması

Cumartesi Konferansları kapsamında Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’nde “Seyhan Nasıl Dönüşür, Nasıl Gelişir” başlıklı bir konferans veren Başkan Karalar, uzmanların Adana’nın yüzde 70’inin dönüştürülmesi gerektiği kanaatinde olduklarını aktardı.

Barbaros Mahallesi’ne TOKİ ile yapacakları kentsel dönüşüm projesinin onaylandığını anlatan Başkan Karalar, TOKİ’nin alışılmış bina tasarımının iyi olmadığı gerekçesiyle değiştirileceğini söyledi. Seyhan Belediyesi’ni 50 milyon lira borçla aldıklarını ancak bugün yılda 14 milyon lira işçi maaşı ödemelerine rağmen borcun 18 milyon liraya düştüğünü belirten Karalar, “Her belediye başkanı geldiğinde arsa satar, mal satar işçilik öder biz 22 trilyonluk yer satın aldık, buna rağmen 100 trilyonun üzerinden...