26 / 04 / 2024

seyhan kentsel dönüşüm son durum

seyhan kentsel dönüşüm son durum

Adana'nın Seyhan ilçesinin Döşeme Mahallesi bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Seyhan'daki dönüşümü Adanalı müteahhitler yapacak!

Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar:"Bizim en büyük projelerimizden biri Yeşil Seyhan olarak adlandırdığımız kentsel dönüşüm projesi. Seyhan'a TOKİ'yi sokmayacağız. Seyhan'da Adana'daki müteahhitlerimizle çalışacağız." dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ı yerinde dönüştüreceğiz!

CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar katıldığı bir programda Barbaros Kentsel Dönüşüm projesini detaylı olarak anlattı. Karalar: "Biz Seyhan'ı yerinde dönüştüreceğiz" dedi.

Şehmus Uçar: Seyhan'da dönüşümün temelleri atılacak!

MHP Seyhan Belediye Başkanlığı Aday Adayı Şehmus Uçar, "Genel Merkezi'miz bizi adaylığa layık görüp de Seyhan'da seçildiğimiz takdirde kısa sürede Seyhan'ı şantiye çevireceğiz. Kısa sürede Seyhan'ı baştan inşa edeceğiz." diye konuştu.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın yüzde 70'i yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Ankara’da görüşen Başkan Zeydan Karalar, Seyhan’ın yüzde 70’inin yenilenmesi gerektiği ve bu nedenle Bakan Sarı’nın Adana için bir şans olduğunu söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan'daki dönüşüm için onay bekliyoruz!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar: "Aylardır hatta yıllardır onaylanmayan, Seyhan'ı dönüştürecek, değiştirecek çok çok önemli projelerimiz var. Bunlar gibi bir sürü projemiz var tabi, bakanlıkta da onay bekliyoruz." dedi.

Şehmus Uçar: Seyhan'ı yeniden inşa edeceğiz!

Büyükşehir Belediyespor eski Asbaşkanı, MHP Seyhan Belediye eski Meclis Üyesi olan MHP’li aday adayı Uçar, Seyhan’ın Güney mahallelerinden başlayıp Kuzey’e doğru muhakkak Kentsel Dönüşüm çerçevesi içerisinde inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Seyhan'da ada bazlı dönüşüm yapılacak!

Adana Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Çalışma Grubu, Kürek İhtisas Kulübü’nde bir araya geldi, oluşumun üçüncü toplantısına, önceki oturumlarda görüşülen konuların ana başlıklarda hatırlatılmasıyla başlandı.

Seyhan Sucuzade'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Seyhan Belediyesi Eylül ayı meclis oturumunda 21.Madde olarak gündeme gelen Sucuzade Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi oy birliği ile kabul edildi.

Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşüm uygulanmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Otelinde düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Karalar, Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini söyledi.

Seyhan'da 110 bin konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm Zirveleri'nin üçüncüsü, Sibel Tüzün'ün sunumuyla Seyhan Oteli'nde gerçekleşti. Zeydan Karalar ise Seyhan'daki yaklaşık 150 bin konutun yüzde 70'inin yenilenmesi gerektiğini ve bu rakamın 110 bin konut olduğunu ifade etti.

Muammer Çalışkan: Seyhan'ın 3'te 2'si yenilenmeli!

ATB Başkanı Muammer Çalışkan, Sanırım en çok gecekondu Adana da var. Adana'yı bu çarpık kentleşmeden kurtarırsanız minnet duyarız, ceki belediye başkanlarının kendi içindeki kavgalar Adana'ya zarar verdi" dedi.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana Seyhan'da 3 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Adana Seyhan'da 3 mahallede bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kararı!

Adana'nın Seyhan ilçesinin Döşeme Mahallesi bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Şehitduran, Mestanzade mahalleri ile Yenibey mahallesinin bir kısmını kapsayan alanda 6 bin 926 adet konut ve işyerinin yapılacağı kentsel dönüşüm projesi bölge halkının beğenisine sunuldu. 680 bin metre kare alan üzerinde uygulanacak projede 356 bin metrekare yeşil alan olması ise beğeni topladı.

İzmir Seyhan'da dönüşüm için 105 imza toplandı!

İzmir'in Buca ilçesinde çoğunlukla tamirci, mobilyacı ve hurdacıların oluşturduğu Seyhan Mahallesi'nden Yeni Asır WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan vatandaşlar, 105 imzalı dilekçeyle kentsel dönüşüm taleplerini iletti.

Seyhan Ziyapaşa'da kentsel dönüşüm alanı genişletildi!

Nazım imar planlarına ait değişiklik teklifleriyle komisyon raporları Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Ziyapaşa mahallesinin alanı genişletildi.

Seyhan'daki dönüşüm kararına mahalleliyi ikiye böldü!

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’nde bulunan Barbaros ve Bey mahalleleri“kentsel dönüşüm” kapsamına alındı. Karar mahalle sakinlerini de ikiye böldü.

Seyhan'daki dönüşümü Adanalı müteahhitler yapacak!

Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar:"Bizim en büyük projelerimizden biri Yeşil Seyhan olarak adlandırdığımız kentsel dönüşüm projesi. Seyhan'a TOKİ'yi sokmayacağız. Seyhan'da Adana'daki müteahhitlerimizle çalışacağız." dedi.

Adana Seyhan ve Yüreğir'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Adana Beş Ocak Gazetesi'nin yazarlarından Sefa Saygıdeğer bugünkü yazısında Adana Seyhan ve Yüreğir'deki kentsel dönüşümün son durumunu kaleme aldı. İşte Sefa Saygıdeğer'in o yazısı...

seyhan kentsel dönüşüm son durum Haberi

seyhan kentsel dönüşüm son durum
2017/9862 Adana İli, Seyhan İlçesi, Döşeme Mahallesinde Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için