19 / 04 / 2024

seyhan kentsel dönüşüm

seyhan kentsel dönüşüm

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Adana Seyhan'da yıkım gerginliği!

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm yıkımı nedeniyle gerginlik yaşandı.

Zeydan Karalar: Seyhan'da 100 binadan 70'i yenilenmeli!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları" panelindeki konuşmasında, yerinde dönüşümü önemsediklerini, Seyhan'da her 100 binadan 70'inin yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Adana Seyhan'a 13 yeni proje geliyor!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, '' Kent için 13 çok önemli projemiz var. Biri Yeşil Vadi Projesi. Bu projeyle Seyhan'ın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. '' dedi.

Seyhan'daki dönüşümü Adanalı müteahhitler yapacak!

Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar:"Bizim en büyük projelerimizden biri Yeşil Seyhan olarak adlandırdığımız kentsel dönüşüm projesi. Seyhan'a TOKİ'yi sokmayacağız. Seyhan'da Adana'daki müteahhitlerimizle çalışacağız." dedi.

Seyhan'da 38 bin ev riskli ev yıkılacak!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçelerdeki çeşitli mahallelerde 38 bin evi, kentsel dönüşüm kapsamında yenileyeceklerini söyledi. Karalar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Gül Demet Sarı'dan destek beklediklerini vurguladı.

Seyhan'da 38 bin ev dönüşümle yenilenecek!

Adana'da merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, soıumluluklarındaki mahallelerde 38 bin evi, kentsel dönüşüm kapsamında yenilemek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan'daki dönüşüm için onay bekliyoruz!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar: "Aylardır hatta yıllardır onaylanmayan, Seyhan'ı dönüştürecek, değiştirecek çok çok önemli projelerimiz var. Bunlar gibi bir sürü projemiz var tabi, bakanlıkta da onay bekliyoruz." dedi.

Seyhan'da ada bazlı dönüşüm yapılacak!

Adana Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Çalışma Grubu, Kürek İhtisas Kulübü’nde bir araya geldi, oluşumun üçüncü toplantısına, önceki oturumlarda görüşülen konuların ana başlıklarda hatırlatılmasıyla başlandı.

Adana Seyhan'ın çehresi tamamen değişiyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehir meydanı, kentsel dönüşüm ve restorasyon projeleriyle Seyhan'ın çehresini tepeden tırnağa değiştireceklerini söyledi.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşüm uygulanmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Otelinde düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Karalar, Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı düzenlendi!

Cevahir Otel'deki toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce kayıpları telafi etmek için belediye başkanlarının bakanlıkların, hükümetin koşması gerektiğini belirtti.

Seyhan'da kaçak ve riskli binalar yıkılıyor!

Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili yoğun denetim ile mücadelesi aralıksız olarak sürüyor. Yetkililer, Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın kurtuluşu kentsel dönüşümde!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan ilçesi'nin makus talihini değiştirmekte kararlı olduğunu bir yıllık icraatını anlattığı toplantıda gösterdi. Karalar, ilçenin kurtuluşunun kentsel dönüşüm, kent meydanı ve yeşil vadi projelerinde yattığını sö

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana Seyhan'da 3 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Adana Seyhan'da 3 mahallede bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kararı!

Adana'nın Seyhan ilçesinin Döşeme Mahallesi bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Şehitduran, Mestanzade mahalleri ile Yenibey mahallesinin bir kısmını kapsayan alanda 6 bin 926 adet konut ve işyerinin yapılacağı kentsel dönüşüm projesi bölge halkının beğenisine sunuldu. 680 bin metre kare alan üzerinde uygulanacak projede 356 bin metrekare yeşil alan olması ise beğeni topladı.

İzmir Seyhan'da dönüşüm için 105 imza toplandı!

İzmir'in Buca ilçesinde çoğunlukla tamirci, mobilyacı ve hurdacıların oluşturduğu Seyhan Mahallesi'nden Yeni Asır WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan vatandaşlar, 105 imzalı dilekçeyle kentsel dönüşüm taleplerini iletti.

Seyhan Ziyapaşa'da kentsel dönüşüm alanı genişletildi!

Nazım imar planlarına ait değişiklik teklifleriyle komisyon raporları Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Ziyapaşa mahallesinin alanı genişletildi.

Seyhan'daki dönüşüm kararına mahalleliyi ikiye böldü!

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’nde bulunan Barbaros ve Bey mahalleleri“kentsel dönüşüm” kapsamına alındı. Karar mahalle sakinlerini de ikiye böldü.

Seyhan'daki dönüşümü Adanalı müteahhitler yapacak!

Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar:"Bizim en büyük projelerimizden biri Yeşil Seyhan olarak adlandırdığımız kentsel dönüşüm projesi. Seyhan'a TOKİ'yi sokmayacağız. Seyhan'da Adana'daki müteahhitlerimizle çalışacağız." dedi.

Adana Seyhan ve Yüreğir'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Adana Beş Ocak Gazetesi'nin yazarlarından Sefa Saygıdeğer bugünkü yazısında Adana Seyhan ve Yüreğir'deki kentsel dönüşümün son durumunu kaleme aldı. İşte Sefa Saygıdeğer'in o yazısı...

seyhan kentsel dönüşüm Haberi

seyhan kentsel dönüşüm

Adana Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Seyhan Belediye Meclisinin Ocak ayı oturumlarının ilk bileşimi Akif Kemal Akay Başkanlığı'nda düzenlendi.

Yaşanmakta olan bölgesel sıkıntıların ülkeye yansımasının olabileceğini söyleyen Başkan Akay, “Her sıkıntılı dönemde olduğu gibi bu süreçte de birlik ve beraberlik içinde olmak gerekiyor.  Kenetlenirsek bu süreci en hafif şekilde atlatırız” şeklinde konuştu.

Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı birleşimde Türkiye ve bölgenin içerisinde yer alan durum hakkında konuşan Başkan Akay, süreci en hafif olumsuzlukla atlatmak için her sıkıntılı dönemde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini belirtti. “İyi günde didişen, kötü günde birleşen”...