27 / 04 / 2024

Şeyhşaban köyü yol çalışmaları

Şeyhşaban köyü yol çalışmaları

Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 1 Nisan' dan itibaren Belediye' ye mahalle olarak bağlanan yerleşim yerlerine yönelik projeler geliştirerek hizmetlere devam edeceklerini ifade etti...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Gelibolu Kıyı Emniyeti binası yıkıldı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan eski Kıyı Emniyeti binası yol ve meydan çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Mersin Büyükşehir yol yatırımlarına hız verecek!

Kırsaldan, kent merkezine kadar asfaltsız yol bırakmamak için çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise tozdan dolayı çileye dönüşen yaklaşık bin 399 km. köy yolunu asfaltladı.

Niğde Elmalı Köyü'ndeki yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Tepedüzü Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Tepedüzü Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'deki iki köyün yol yapım çalışmaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı komşu iki köyün yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şeyhşaban köyü yol çalışmaları Haberi

Şeyhşaban köyü yol çalışmaları


Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 1 Nisan'dan itibaren Belediyeye mahalle olarak bağlanan yerleşim yerlerine yönelik projeler geliştirerek hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.


2014 yerel seçimlerin tamamlanmasının hemen ardından 3. döneminde hizmete başlayan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yeni projeler ve çalışmalar için hızlı bir giriş yaptı. 1 Nisan itibariyle mahalle olarak bağlanan 7 köyün talepleri için çalışmalarını başlatan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Şeyhşaban’da yapılan çalışmaları incelemek ve bilgi almak için Şeyhşaban Mahallesi'ne gitti. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, burada yaptığı açıklamada, “Belediyemize mahalle olarak bağlanan Şeyhşaban köyünde eski yerleşim yeri ile yeni yerleşim yeri arasındaki mevcut arazi yolunun, 12 metre genişletilip ıslah edilmesi vatandaşlarımız tarafından talep edildi. Buradaki mahalle halkının tarım ve hayvancılıkla uğraşmaları nedeniyle yaylalara göçmeleri esnasında kullandıkları bu...