24 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar teslimleri

Seyr-i Adalar teslimleri

İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul projesine de imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Seyr-i Adalar'da teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası’nda Maltepe’de Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Seyr-i Adalar projesi satışa çıktı. 485 bin liradan başlayan proje 2016’da teslim edilecek.

Seyr-i Adalar'da fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılın Mayıs ayında yapılması planlanan projede yer alan dairelerin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor.

Seyr-i Adalar'da 485 bin liradan başlayan fiyatlar!

Yapı Yatırım tarafından hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesinde fiyatlar 485 bin 336 liradan başlıyor. 120 adet daireden meydana gelen proje, 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Osmaniye'de afetzede esnaflar için yapılan iş yerlerinin teslimleri başladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde işletmeleri yıkılan ya da hasar gören esnaf için planlanan 95 prefabrik iş yerinden tamamlanmış olan 65 tanesinin teslimlerine başlandı.

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Konut alımlarındaki KDV istisnası genişletildi!

KDV genel uygulama tebliğinde döviz olarak ülkeye getirilen konut ve iş yeri teslimleri ile ulusal güvenlik amaçlı teslim ve hizmetlerde istisna uygulamasında yeni düzenlemeler yapıldı. Düzenleme yürürlüğe girdi...

Alper Taş: Kentsel dönüşüm soylulaştırma operasyonu olmasın!

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu’nun bugün geldiği durumu ve seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu kentsel dönüşümünün bir soylulaştırma operasyonuna dönüşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri sona eriyor!

797 adet iş yerinin bulunduğuTOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde işyeri teslimleri Aralık'ta!

Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yükselen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak...

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

Nidapark Küçükyalı dükkan ve daire fiyatları 2018!

2020 yılı içerisinde teslimleri yapılacak olan Maltepe Nidapark Küçükyalı projesinde Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor..

İstanbul'da konutta en yaşlı ilçe Fatih!

İstanbul'da konut yaşı ortalama 12 olarak belirlendi. Fatih İlçesi 26 yılla İstanbul'un en yaşlı ilçeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Fatih'i Adalar İlçesi 25 yılla, Beyoğlu İlçesi 24 yılla, Güngören İlçesi ise 21 yılla takip ediyor. 

Blue Lake Evleri satış fiyatları!

Bu yıl içerisinde teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri!

Ön talep sürecinin devam ettiği Tual Adalar projesinde daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Seyr-i Adalar teslimleri Haberi

Seyr-i Adalar teslimleri

İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul projesine de imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı. Adalar manzaralı 24 katlı Seyr-i Adalar projesi sadece 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere toplam 120 daireden oluşuyor. Her dairede ise toplam 7 metrekarelik çift cepheli geniş balkonlar yer alıyor.  Mayıs 2016'da tamamlanacak olan projede 2+1 daireler 485 bin 336 lira ile 748 bin 165 lira arasında, 140 metrekare olan 3+1 daireler 543 bin 900 lira ile 690 bin 900 lira arasında, 168 metrekare 3+1 daireler ise 688 bin 040 lira ile 1 milyon 24 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa...