19 / 04 / 2024

Seyranşehir Başakşehir satış ofisi

Seyranşehir Başakşehir satış ofisi

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Makro-Akyapı Seyran Şehir satış ofisi!

Makro-Akyapı Seyran Şehir satış ofisi telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi nerede?

165 daireden oluşan ve 2016 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Bulvar İstanbul, İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura satışları!

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura satışları başvuru süreci devam ediyor. Projede yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında kalan tutar için 0,50 faiz ile 120 ay vadelendirilebiliyor.

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir kuralı satışlar!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan Ayazma Emlak Konutları Başakşehir kuralı satışlar için başvuru süreci başladı. Proje 334 bin 176 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Başakşehir Park Mavera satış ofisi iletişim!

2+1'den 5+1'e varan daire tipi seçenekleriyle İstanbul Başakşehir'de yükselen Park Mavera, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor. Başakşehir Park Mavera satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Park Mavera Başakşehir satış ofisi!

Daire bedelinin yüzde 70'ine kadar banka kredisi kullanılabilen Park Mavera Konutları 'nda tamamı peşin alımlarda indirim yapılıyor. İşte Park Mavera Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri...

Başakşehir Park Mavera'da kredisi onaylanmamış 35 daire yarın satışta!

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Park Mavera'da kredisi onaylanmamış 35 daire yarın satışta. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Başakşehir Huzzak Tower Plus satılık!

Başakşehir Huzzak Tower Plus satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir satılık daire!

Evvel İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Başakşehir Evvel İstanbul satış fiyatları!

Başakşehir Evvel İstanbul projesinin satışları başladı. Toplam 678 adet dairenin yer aldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Başakşehir Evvel İstanbul satış fiyatları...

Seyranşehir Başakşehir satış ofisi Haberi

Seyranşehir Başakşehir satış ofisi

Yılbaşı itibariyle fiyatlara Emlak Konut onaylı zam uygulanacak olan Seyranşehir Evleri İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Proje 220 adet daireden meydana geliyor. 

Seyranşehir Kayaşehir satılık konut seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçiriliyor. 


Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Başakşehir Seyranşehir'de dairelerin büyüklükleri 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor. 


Seyranşehir Konutları lokasyon olarak Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Seyranşehir Kayaşehir satılık ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde,...