19 / 04 / 2024

seyrantepe ihalesini kim kazandı

seyrantepe ihalesini kim kazandı

Seyrantepe'ye stadyum, Ali Sami Yen'e ticaret kompleksi ihalesiyle ilgili TOKİ'den şok açıklama geldi.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Antalya Tünektepe'deki teleferik inşaatı ihalesini kim kazandı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin 618 rakımlı noktası Tünektepe'de yarım kalan teleferik inşaatının tamamlanması için 13 Ocak'ta yaptığı ihale sonuçlandı. Projenin ihalesi, 6 milyon 950 bin TL'lik teklifiyle Osman Uluç İnşaat'ın oldu.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut Üsküdar ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut’un yaptığı, Validebağ Korusu’nun karşısındaki Hava Subayları Lojmanı ihalesinde ipi Dap Yapı göğüsledi. Grup, ihalede 810 milyon liralık toplam satış gelirinin yüzde 50.15’ini taahhüt etti

Ali Gül: Seyrantepe'de lüksün de üzerinde bir lüks sunacağız!

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesini 1.3 milyar liralık bedelle kazanan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Arsanın konumu nedeniyle ısrarcı davrandık ve kazandık" dedi.

Gül İnşaat Seyrantepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesini 637 milyon TL teklifle alan Gül İnşaat Proje A.Ş. - Gül İnşaat A.Ş. ile Emlak Konut arasında imzalar atıldı...

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe arsa ihalesini Gül İnşaat kazandı!

Markalı konut ve ofis projelerine ev sahipliği yapan bölgedeki arsa için 26 firma yanştı. Emlak Konut GYO'nun düzenlendiği İstanbul Seyrantepe arsa ihalesini kazanan Gül İnşaat, bölgede lüks konut inşa edecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul - Nida İnşaat 407 milyon 588 bin TL teklifle kazandı.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaat ihalesini kim kazandı?

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı.

seyrantepe ihalesini kim kazandı Haberi

seyrantepe ihalesini kim kazandı

İhalenin bir kez daha iptal edilebileceğini söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Göktayoğlu, 'Talu'nun teminatı yatırmadığı iddiaları yanlış. İhale henüz ona verilmedi ki' dedi..

'Henüz 'Seyrantepe ihalesini Eren Talu kazandı' demedik'

Talu: TOKİ ile görüşmeler pazartesi sonuçlandırılacak Galatasaray'ın 'kurtuluş projesi' olarak nitelendirilen Seyrantepe'de belirsizlik sürüyor. Eren Talu-Alke Ortak Girişimi'nin TOKİ'ye '234 milyon 567 bin 890 YTL idare gelir payı, yüzde 0 gelirden elde edilecek idare pay oranı ve 777 milyon 777 bin 777 YTL toplam gelir tutarı' önererek kazandığı ikinci ihaleden de 'iptal' sesleri çıkıyor. Talu'nun 26 milyon YTL tutarındaki teminatı yatırmadığı için süreci aksattığı iddialarına cevap veren TOKİ Başkan Yardımcısı Çağatay Göktayoğlu, 'Biz henüz Talu kazandı demedik' diye konuştu. İhale komisyonunun henüz son kararını vermediğini...