25 / 04 / 2024

seyrantepe metrosu açıldı mı

seyrantepe metrosu açıldı mı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Başkan Topbaş, inşaatı devam eden Seyrantepe Metrosu’nun 13 Eylül’de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı.

Seyrantepe metro hattı derbi günü kapalı!

Sanayii Mahallesi-Seyrantepe Stadı metro hattı, çalışmaları yetişmedi ve Fenerbahçe derbisinin oynanacağı günde TT Arena Stadı’na en yoğun ulaşımın sağlandığı metro aracının hizmete kapalı olacağı açıklandı

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı. Metro hattı 16 istasyondan oluşacak..

Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı!

Kadıköy Kartal Metrosu Maltepe İstasyonu'nu Altayçeşme ve Girne Mahallelerine bağlayan Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı.

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli açıldı!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açıldı.

Seyrantepe Metrosu 13 Eylül'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Başkan Topbaş, inşaatı devam eden Seyrantepe Metrosu’nun 13 Eylül’de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı.

seyrantepe metrosu açıldı mı Haberi

seyrantepe metrosu açıldı mı


Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Dursun Özbek Başkan Topbaş’a adının yazılı olduğu ve Artvin’in plaka kodu olan 8 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret esnasında Seyrantepe Metrosu ile ilgili müjdeyi verdi. Başkan Topbaş bakımda olan metro hattının 13 Eylül’de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı. 


Topbaş, “Metronun açılması için Eylül sonu gibi bir tarih vardı ancak az önce genel sekreter yardımcılarımla görüştüm. İnşallah 13 Eylül’deki maça açacağız. Böylece taraftarlar çok daha rahat, keyifli ve konforlu bir şekilde stada erişmiş olacaklar”...