23 / 04 / 2024

seyrantepe stad projesi

seyrantepe stad projesi

2007 yılında Galatasaray Kulübü, Seyrantepe'de yapımına başlanacak Türk Telekom Arena'dan yılda 35 milyon dolar gelir elde edecekmiş. Kulüp, Riva'da turizme dönük bin konutluk proje üretecekmiş.

2006 yılında Seyrantepe stad projesinde ilk somut adım atılıyor!

2006 yılında Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapmayı düşündüğü stad projesinde ilk somut adım atılacakmış. Hazırlanan beşli protokol ile uzlaşma sağlandıktan sonra Galatasaray, TOKİ ile yeni protokol konusunda görüşmelere başlayacakmış.

TOKİ Seyrantepe Projesi’nde 165 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 165 konutun hak sahipleri belirlendi.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi için ÇED süreci başladı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, “234 adet konut+92 adet ofis” kapasiteli “Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi” için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

İzmir Göztepe Stadı'nda son durum!

Başbakan Yıldırım’ın, Göztepe Başkanı Sepil ile yaptığı görüşmede, Gürsel Aksel’in yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stada onay vermesi camiada sevinçle karşılandı. Stad projesi önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacak.

Diyarbakır Şılbe Seyrantepe Stadı'nda zemin sorunu yaşanıyor!

Diyarbakirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Satı için bir süre önce yıkım kararı alınmıştı. Bu kapsamda Diyarbakırspor'un maçlarını yapması için tesis edilen Şılbe Seyrantepe Stadı'nda ise zemin sorunları yaşandığı öğrenildi.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Ayazağa Vadipark Seyrantepe Projesi!

Ayazağa Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa sunulacak. 400 konutun yer alacağı Vadipark Seyrantepe projesinde ticaret alanları ve ofis alanları da olacak...

Santiago Bernabeu Stadı genişletme projesi iptal mi oldu?

Madrid Belediyesi'nin tavrı ve mahkemeden çıkan durdurma kararlarından dolayı Real Madrid Kulübü'nün 400 milyon avroluk Santiago Bernabeu Stadı'nı genişletme projesi iptal aşamasına geldi.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

2006 yılında Seyrantepe stad projesinde ilk somut adım atılıyor!

2006 yılında Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapmayı düşündüğü stad projesinde ilk somut adım atılacakmış. Hazırlanan beşli protokol ile uzlaşma sağlandıktan sonra Galatasaray, TOKİ ile yeni protokol konusunda görüşmelere başlayacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

seyrantepe stad projesi Haberi

seyrantepe stad projesi



''Seyrantepe'den yılda 35 milyon $ gelir elde ederiz''


Işın Çelebi, Galatasaray'ın Seyrantepe projesinden kasasına her yıl 35 milyon dolar gireceğini belirterek, ''Riva'da ise el sıkışmak için yabancı yatırımcılar sırada'' dedi. 


FURKAN ALP


    Galatasaray'ın Seyrantepe projesinden yıllık 35 milyon dolar gelir elde edeceğini belirten Galatasaray'ın Plan-Proje ve Finans'tan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, Seyrantepe projesi, Riva arazisi ve Galatarasay'ın mali durumu ile ilgili SABAH'a açıklamalarda bulundu. Işın Çelebi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın nisan ayı sonuna kadar stat projesi ile ilgili ihaleye çıkacağını söyledi. 

    Çelebi, ''Projenin imar izni, ruhsat izni, ihale ilanının çıkılması ve gelen tekliflerin değerlendirilmesi belirli bir...