19 / 04 / 2024

seyrantepe stadında son durum

seyrantepe stadında son durum

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, Ali Sami Yen Stadyumu ile bağlantılı olarak açılan Seyrantepe Spor Kompleksi Projesinde ihaleyi, en yüksek teklifi veren Eren Talu-Alke Ortak Girişim Grubuna verilmesini onaylandığını bildirdi.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

İzmir Tire Stadı’nda son dokunuşlar!

İzmir Büyükşehir ve Tire belediyelerinin işbirliğiyle hayata geçirilen 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda sona gelindi.

Tire Stadı'nda sona gelindi!

İzmir'in merkezinde yapımı yılan hikayesine dönen yeni statlarla ilgili bekleyiş devam ederken şehrin ilçelerinden Tire'de Eylül 2015'te temeli atılan 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda kaba inşaatta son aşamaya gelindi.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Diyarbakır Şılbe Seyrantepe Stadı'nda zemin sorunu yaşanıyor!

Diyarbakirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Satı için bir süre önce yıkım kararı alınmıştı. Bu kapsamda Diyarbakırspor'un maçlarını yapması için tesis edilen Şılbe Seyrantepe Stadı'nda ise zemin sorunları yaşandığı öğrenildi.

seyrantepe stadında son durum Haberi

seyrantepe stadında son durum

Bayraktar, yaptığı açıklamada, "Bu hasılat paylaşımı
projesi. Şartnamenin ruhuna uygun olarak firmadan ilave gelir payı istedik. Yüzde 7 üzerinde anlaşıldı. Bunun üzerine ihaleyi onayladım.

İhaleyi şartnamenin ruhuna uygun olarak sonuçlandırdık" dedi. Edinilen bilgiye göre, Eren Talu bugün İstanbul'da, TOKİ Başkan Vekili Bayraktar ile görüşerek, projede değer artışı olması halinde hasılattan yüzde 7 pay verilmesine ilişkin taahhütnameyi sundu.

Talu,  yaptığı açıklamada, "Başkanın ısrar ettiği şekilde
taahhütnameyi verdik. Önceden hiçbir pay istemiyorlardı sonra yüzde 7 pay istediler. Başkan o kadar sıkı pazarlık etti ki yüzde 7'yi yüzde 6'ya bile indiremedik. İstedikleri şekilde taahhütname verdik" dedi.

Teminat mektubu konusunda bir sorun bulunmadığını ifade eden...