25 / 04 / 2024

Shangai Tower çin

Shangai Tower çin

Çin'in Şangay şehrinde inşaatı süren Shangai Tower geçtiğimiz cuma günü basına tanıtıldı. Shangai Tower etrafındaki diğer yapıların yanında yüksekliğiyle dikkat çekiyor, inşaatın 2014 yılı sonunda bitmesi bekleniyor...

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

Referans Tower'ın imar planı iptal edildi mi?

İller Bankası’na ait Kartal’daki park alanı imara açıldı. Mahkeme, arazi için yapılan tüm plan değişikliklerini iptal etti. Ancak Kiler GYO'nun Referans Tower inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Shangai Tower çin Haberi

Shangai Tower çin


Çin'in Şangay şehrinde inşaatı süren Shangai Tower geçtiğimiz cuma günü basına tanıtıldı. Henüz yapımı süren Shangai Tower etrafındaki diğer yapıların yanında yüksekliğiyle dikkat çekiyor, inşaatın 2014 yılı sonunda bitmesi bekleniyor. 


Shangai Tower bittikten sonra 632 metre uzunluğuyla Çin'in en uzun, dünyanın ise en uzun ikinci gökdeleni olacak. Etrafında Orental Pearl Tower ve Şangay Dünya Finans Merkezi de bulunan dev gökdeleni izleyen gazetecilerden biri ingiltere merkezli Reuters haber ajansı fotomuhabiri Carlos Barria'nın objektifine yansıdı. 


Milliyet...