20 / 04 / 2024

Shangai Tower inşaatı

Shangai Tower inşaatı

Çin'in Şangay şehrinde inşaatı süren Shangai Tower geçtiğimiz cuma günü basına tanıtıldı. Shangai Tower etrafındaki diğer yapıların yanında yüksekliğiyle dikkat çekiyor, inşaatın 2014 yılı sonunda bitmesi bekleniyor...

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

Huzzak İnşaat'tan yeni proje: Huzzak Tower Plus!

Özel lokasyonlarda gerçekleştirdiği projeler ile inşaat sektöründe sağlam bir yer edinen Huzzak, start verdiği Huzzak Tower Plus konsept projesi ile sektördeki standartlara yeni bir yorum kattı.

Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamad Alowais, Mohamad Almohamad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Torun Tower inşaatında emsal fazlası söz konusu değil!

Torunlar GYO, Torun Tower inşaatında emsal fazlası olmadığı, projenin imar planına uygun olarak inşa edildiğini açıkladı. Torun Tower projesinde, kanuna ve mevzuata aykırı 1 metrekare dahi fazla inşaat imalatımız söz konusu değil...

Bayraktar İnşaat Ankara’da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacak!

İSTANBUL’daki yatırımlarının yanı sıra Ankara’da Via Tower, Via Green, Via Flat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat Ankara’da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor...

Bayraktar İnşaat Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor!

İstanbul'da ki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'nın iş dünyasına 1 milyar dolarlık yatırım!

Başkent Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe durmadan yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, son 6 yılda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi...

Bayraktar İnşaat son 6 yılda 1 milyar dolar yatırım yaptı!

Başkent Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe durmadan yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, son 6 yılda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor!

İstanbul'daki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, 1 milyar dolarlık yatırımı son 6 yılda gerçekleştirdi...

Spine Tower inşaatında yabancı bir bankanın 'Madende kaza olursa' diye kredi vermediği iddia edildi!

Kazanın gerçekleştiği madeni işleten Soma Holding, İstanbul'da inşa ettiği Spine Tower için bankaların kapısını çalmış fakat bir yabancı banka, "Ya madeninde kaza olursa... Bunu kamuoyuna açıklayamam" diyerek talebi geri çevirmiş.

Çin'in Şangay şehrindeki Shangai Tower basına tanıtıldı!

Çin'in Şangay şehrinde inşaatı süren Shangai Tower geçtiğimiz cuma günü basına tanıtıldı. Shangai Tower etrafındaki diğer yapıların yanında yüksekliğiyle dikkat çekiyor, inşaatın 2014 yılı sonunda bitmesi bekleniyor...

Shangai Tower inşaatı Haberi

Shangai Tower inşaatı


Çin'in Şangay şehrinde inşaatı süren Shangai Tower geçtiğimiz cuma günü basına tanıtıldı. Henüz yapımı süren Shangai Tower etrafındaki diğer yapıların yanında yüksekliğiyle dikkat çekiyor, inşaatın 2014 yılı sonunda bitmesi bekleniyor. 


Shangai Tower bittikten sonra 632 metre uzunluğuyla Çin'in en uzun, dünyanın ise en uzun ikinci gökdeleni olacak. Etrafında Orental Pearl Tower ve Şangay Dünya Finans Merkezi de bulunan dev gökdeleni izleyen gazetecilerden biri ingiltere merkezli Reuters haber ajansı fotomuhabiri Carlos Barria'nın objektifine yansıdı. 


Milliyet...