26 / 04 / 2024

Sheraton Nurol Grubu

Sheraton Nurol Grubu

Batum’da Türk yatırımları hızla artıyor. 260 Türk şirketi var. Altyapı ve otel yatırımları 10 yılda 200 milyon doları bulmuş

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

Sheraton Bishkek kapılarını açtı!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu’nun Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te hayata geçirdiği Sheraton Bishkek, dün hizmete açıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Nurol GYO uydu kentler yapacak!

Nurol Grubu'nun iştiraklerinden biri olan Nurol GYO, konut, ofis ve karma proje yatırımları ile öne çıkıyor. Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerini yürüten şirket, önümüzdeki dönemde Türkiye'de ve yurtdışında 50 ila 250 bin kişinin yaşadığı uydu kentler yapmayı planlıyor.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

Nurol Park'ın çözüm ortağı HYFIX oldu!

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu...

HYFIX Nurol Park'ın çözüm ortağı oldu!

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu...

Nurol GYO'dan mahalle dokusunda karma konut projesi!

Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO, Hürriyet Medya Tovveıs'ın bulunduğu araziyi 127,5 milyon dolara satın alarak proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapıyor.

Sheraton Nurol Grubu Haberi

Sheraton Nurol Grubu

Batum’un ilk büyük oteli Sheraton Nurol Grubu’nun sahibi Nurettin Çarmıklı’ya ait. Yönetimin Çarmıklı’ya verdiği önem bir caddeye adını vermesinden de belli. Suudi Özkan’ın Princess’i ile Fettah Tamince’nin Rixos oteli sırada. Reina’nın sahibi Mehmet Koçaslan da yatırımcılar arasında. Butik otel yapmaya hazırlanıyor. Serbest bölge yatırımı için de Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Yıldırım çalışmalara başlayacaklarını söylüyor. Uluslararası Yatırımcılar Derneği Genel Sekreteri Osman Çalışkan, avantajları şöyle sıralıyor: “Avrupa ve Amerika’ya kota yok. Bölgede 30 otel yapılacak ve otel yatırımcılarından 15 sene vergi alınmıyor.” 

Radikal/Jale...