19 / 04 / 2024

Sianji Residence bodrum projesi

Sianji Residence bodrum projesi

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Sianji Residence'ta yüzde 8 kira garantisi!

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Leitert Bodrum Modern güncel fiyat listesi 2017!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 89 bin Euro'dan başlıyor.

Sianji Residence'da 20 rezidans satışta!

Fiyatların minimum 400 bin Euro'dan başladığı Sianji Residence'da 20 rezidans satışa çıktı. Proje Türkiye'de ilk kez "İster yaşa, ister kirala" konseptiyle hayata geçirildi.

Sianji Residence 30 bin Euro kazanç sağlıyor!

Gümüşlük Kadıkalesi’nde inşa edilen Sianji Residence projesi  yılda minimum 30 bin Euro kazanç da sağlıyor.  Kos ve Kalimnos adaları manzarasıyla dikkat çeken proje yatırımcısını bekliyor. 

Sianji Residence bodrum projesi Haberi

Sianji Residence bodrum projesi

Sianji Residence hem de yüzde 8 kira garantisiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor.  Sianji Residence, “İster yaşa ister kirala” konseptiyle yatırımcısına vazgeçilmez bir fırsat sunuyor.

Deniz manzaralı ya da havuz manzaralı villalardan meydana gelen Sianji Residence, 25 milyon Euro yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Yurt dışından ve yurt içinden çok özel bir kitleye satışa çıkarılan projede, sınırlı sayıda kalan residence ve villalar sahiplerini bekliyor. 

Yüzde 20’ye varan cazip indirim kampanyalarının devam ettiği projede, villa sahipleri isterlerse evlerini Sianji Group’a yüzde 8 Euro bazlı kira garantisiyle ya da diğer kiralama ve işletme seçenekleriyle verebiliyorlar. 

Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Tamamı deniz veya havuz manzaralı 2+1 ve 3+1 residence ya da dubleks villa olarak tasarlandı. Residence ve villaların büyüklükleri 101 m2 ile 260 m2 arasında...