29 / 03 / 2024

Sibel Can kimdir

Sibel Can kimdir

Giyim tarzıyla ikoncanlara taş çıkartan Engincan Ural için annesi Sibel Can, kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, oğluna tarihi Galata Apartmanı’ndan 1 milyon dolara daire aldı.

Sibel Can'ın Fransa'daki evine Araplar talip!

Sibel Can'ın Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki Cote d'Azur'da 3 yıl önce satın alığı daireye Araplar talip oldu. Yüksek ücretler teklif edip satın almak isteyen Araplar'a Sibelcan satmayacağının yanıtını verdi.

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Sibel Can kimdir Haberi

Sibel Can kimdir

Çocuklarına olan düşkünlüğüyle bilinen Sibel Can'dan büyük oğlu Engincan'a büyük jest... Farklı giyim tarzıyla ikoncanlara rakip olan Engincan, geçtiğimiz yıl Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü'nden mezun oldu.


ANNEM SAĞOLSUN

Genç delikanlı, mezun olmasının ardından Türkiye'ye gelerek Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek sattı. Önceki hafta yılın büyük bir kısmını geçirdiği ABD'den İstanbul'a dönen Engincan, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda satılık bir daire buldu. Sibel Can da oğlunun çok beğendiği daireyi hiç düşünmeden 1 milyon dolara satın aldı. Daireyi ilk başta yeniden dekore ettirip satmayı planlayan Engincan, bu kararından vazgeçti.





MEGA KOMŞU

Aralarında Tarkan, Okan Bayülgen, Şener Şen ve Derin Mermerci'nin...