29 / 03 / 2024

Side Su Otel ruhsat iptali

Side Su Otel ruhsat iptali

135 odalı Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi. Otelde bulunan 300'e yakın yerli ve yabancı müşteriler tahliye edildi.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

İstanbul Havalimanı'na kapsül otel geliyor!

İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı hakkında; "Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak" dedi...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

İstinyepark'ta AVM ve otel inşaatı çıkmazı!

İzmir'de mahkeme kararına rağmen AVM ve otel inşaatı hızla yükseliyor. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Antalya Side Su Otel'e yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya Manavgat'ta bulunan Side Su Otel'in mühürleme ve tahliye işlemi 30 gün süreyle durduruldu

Side Su Otel ruhsat iptali Haberi

Side Su Otel ruhsat iptali

Antalya'nın Side bölgesinde hizmet veren 135 odalı Side Su Otel yöneticileri ile Manavgat Belediyesi karşı karşıya geldi.


Mülkiyet sınırı ihlali nedeniyle Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi. Bunun üzerinde oteldeki yerli ve yabancı müşteriler tahliye edildi. 


Side Su Otel’in sahibi eski Side Belediye Başkanı Kadir Uçar, "Otelimde 300’e yakın yerli, yabancı turist bulunuyor. Buna rağmen zabıta ve kolluk kuvvetleri ile gelerek müşterileri dışarı çıkaracaklarını söylediler" dedi


Side Su Otel’in sahibi Kadir Uçar konuyla alakalı Manavgat Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i...