26 / 04 / 2024

siemens Entegre Üretim Tesisleri

siemens Entegre Üretim Tesisleri

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Metaş 111 milyona icradan satıldı!

METAŞ, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 32 kalemde satışa çıkarıldı. Tesis içindeki taşınmaz makine teçhizatları ile binaların ayrı ayrı değerlendirildiği satış için, fabrikanın entegre üretim tesisi olması nedeniyle "birlikte" satışı gerçekleştirildi.

MG Gülçiçek Gebze'de entegre esans üretim tesisi kurdu!

Dünyaca ünlü parfüm markalarına esans üreten MG Gülçiçek, Gebze'de 65 milyon $'lık yatırımla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini kurdu.

Kocaeli'de MG Gülçiçek'in esans üretim tesisi açıldı!

Yüzde yüz yerli sermayeli esans üreticisi MG Gülçiçek, dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılım gösterdiği törenle hizmete açtı.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Çanakkale'de Namal Entegre Termik Santrali halk toplantısı 31 Temmuz'da!

Namal Elektrik Üretim A.Ş tarafından Çanakkale Lapseki'de Namal Entegre Termik Santrali için 31 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kastamonu Entegre'ye Meksika'da büyük ilgi!

Ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Mobilya Üretim ve Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Kırklareli'nde kesimhane ve entegre et ürünleri tesisi toplantısı 28 Mayıs'ta!

SS Yıldırım Et ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kırklareli'nde Kesimhane Kapasite Artışı ve Entegre Et Ürünleri Üretim Tesisi Projesi için 28 Mayıs'ta 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Greenist Evleri'nde 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Saray Alüminyum, 30 seneyi aşkın deneyimiyle giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel, kış bahçeleri, güneş kırıcılar ve solar sistemler gibi alanlarda entegre üretim gerçekleştiriyor.

Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti.tarafından Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

siemens Entegre Üretim Tesisleri Haberi

siemens Entegre Üretim Tesisleri

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri bünyesinde çalışan işçileri için yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis yaklaşık 1.6 milyon lira yatırımla hayata geçirildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 1.6 milyon lira yatırımla hayata geçirilen tesis içerisinde sosyal yaşam alanları, yürüyüş yolları, futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası ile amfi tiyatro gibi sosyalleşme alanları bulunuyor.

Yeni sosyal tesis, 23 Kasım’da Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, Siemens Türkiye yöneticileri ve çalışanların katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Gelis, şu ifadeleri kullandı: ''İş yapış biçimlerinin ve çalışma kültürünün çok hızlı şekilde değiştiği bir dönemden geçiyoruz. İnsanlar gün içinde vakitlerinin önemli bir kısmını iş yerinde geçiriyor. Bu nedenle şirketler için çalışan sağlığı ve motivasyonu en az ürün,...