25 / 04 / 2024

sigorta poliçeleri

sigorta poliçeleri

Manavgat, Bodrum ve Marmaris'te yaşanan orman yangınları sebebiyle bu bölgelerdeki poliçe yenilemelerinin bir ay uzatıldığı açıklandı.

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Kasko fiyatları üçe katlandı! Şirketler bazı modellere kasko yapmıyor! Aracı olanlar mutlaka okusun!

Araç fiyatlarındaki artışın ardından gözler kasko ve sigorta poliçelerine çevrildi. Tüketici Konfederasyonu Sigorta Komisyonu Başkanı Turusan Bağcı, "Geçen yıla göre fiyatlar ortalama yüzde 140 oranında artış gösterdi" ifadesini kullandı.

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Zorunlu afet sigortası geliyor! Tek poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek!

Zorunlu deprem sigortası yerini DASK kapsamında deprem, sel gibi bütün afetleri kapsayan zorunlu afet sigortasına bırakıyor. Tek bir poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek. İşte ayrıntılar...

Depremzede sanayiciye sigorta yok! Sigorta şirketleri deprem bölgesindeki işletmelerin poliçelerini yenilemiyor!

Deprem bölgesindeki sanayiciler sigorta şirketlerinden şikayetçi. Sanayiciler sigorta şirketlerinin artçı sarsıntıları bahane ederek sigorta poliçelerini yenilemediğini ileri sürüyor.

Sigorta şirketlerinden akıl almaz deprem oyunu! Kelime oyunu yaparak o paraları ödememişler!

OHAL ilan edilen 11 kentte bazı sigorta şirketlerinin poliçede farklı ifadeleri bahane ederek gerçek zararı karşılamadığı ifade ediliyor.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

SEDDK’dan son dakika haberi! Depremzedelerin DASK ve Trafik sigortası prim ödemeleri 1 Mayıs 2023’e kadar ertelendi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da deprem felaketinden etkilenen şehirlerimizde yaşayan sigortalılara yönelik aldıkları önlemleri ve kararları açıkladı. Sigorta poliçelerinde en az 6 taksit yapılması zorunlu kılınırken, prim tahsilatları da 1 Mayıs’2023 tarihine ertelend

Yüzde 300 artış sonrası flaş hamle! Düzenleme için harekete geçildi

Kasko fiyatlarındaki artış araba sahiplerini zorluyor. Fiyatlar 150 bin liranın üzerine kadar çıktı, yüzde 300’e kadar yükseldi. Kasko poliçeleri için yeni yılda en az yüzde 50 ile yüzde 100 arasında zam beklentisi oluştu. Fahiş fiyatlara karşı ise yeni bir düzenleme çalışması yapılıyor. İşte ayrınt

Trafik sigortasında yeni dönem! O tutarı da sigorta şirketleri ödeyecek

Trafik sigortası poliçesinde yaralanmalı kaza ve ölümlü kaza teminat bedelleri şimdiye kadar kazada mağdur olan sigortalıya ödeniyordu. Son yaşanan olaydan sonra Yargıtay yaralamalı kazadan sonra bakıcı parasının sigorta tarafından ödenmesine hükmetti.

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

İnternetten bu işlemi yapanlar dikkat! Sahte poliçeyle 5 milyon TL'lik vurgun!

İnternet üzerinden sigorta şirketlerini taklit eden dolandırıcılar sahte poliçilerle 5 bin bişiyi dolandırdı. İddialara göre bu yöntemle 5 milyon TL vurgun yapıldı. 

DASK poliçe sorgulama 2021!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), nasıl sorgulanır? İştr DASK poliçe sorgulama 2021 ve detayları...

sigorta poliçeleri Haberi

sigorta poliçeleri

Manavgat, Bodrum ve Marmaris'te yaşanan orman yangınları sebebiyle bu bölgelerdeki poliçe yenilemelerinin bir ay uzatıldığı açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından (SEDDK) yapılan açıklamada, kurumun, "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilen bölgelerde orman yangınlarından hasar gören vatandaşların ve yangınlara müdahale çalışmalarına katıım gösteren resmi görevlilerin sigorta ihtiyaçlarının kolaylaştırılması için bazı önlemlerin alınmasına karar verdiği belirtildi. 

Vatandaşların hasarlarının hafifletilmesi için SEDDK tarafından alınan tavsiye niteliğindeki kararların başında "orman yangınlarında zarar gören mallara ilişkin hasarların ödenmesi" geldiğine dikkat çekildi. 

Açıklamada, "Yangınlarda zarar gören mallara ait konut sigortası, kara araçları kasko sigortası gibi mal sigortalarına sahip vatandaşlarımızın zararların tazmininde, poliçelerde teminatı sınırlayan hususların sigortalı lehine yorumlanarak zarar gören vatandaşların teminatsız bırakılmaması adına...