19 / 04 / 2024

sıhhiye EGO Genel Müdürlüğü

sıhhiye EGO Genel Müdürlüğü

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 37 dönümlük kampusun Başkentgaz tarafından 2 yıl sürüyle bedelsiz kullanılması ve bu süre sonunda alanı boşaltması kararı alındı.

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Ankaralı öğrenciler dikkat! EGO Genel Müdürlüğü flaş bir açıklama yaptı!

Ankara'da yerleşik öğrencileri ilgilendiren bir duyuru EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Resmi bir bildiride, 18 Ocak 2023 tarihinde 2023 yaz dönemi staj başvurularının sona erdiği ifade edildi. Detaylar haberimizde bulunmaktadır...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde verildi! 3 şehirde personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Mayıs tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru kapsamında, toplam 3 kentte personel alımı yapılacak.

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Akiş GYO'nun 14 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı Olağan Genel Kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

TSKB GYO genel kurul toplantısı sonucu tescillendi!

TSKB GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Genel Kurul Toplantısı kararları tescillendi. 

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

sıhhiye EGO Genel Müdürlüğü Haberi

sıhhiye EGO Genel Müdürlüğü

EGO Genel Müdürlüğü ve Başkent Doğalgaz A.Ş. arasındaki uyuşmazlığın giderilmesi için protokol yapılmasına ilişkin 17 Aralık’ta alınan Belediye Meclisi kararının, taraflarca yapılan değişikliklerle yenilenmesi kararlaştırıldı. 

CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya’nın, ikinci el oto satışı yapan galerilerin 1 Mart’a kadar şehir dışına taşınmalarına ilişkin Meclis kararının süresinin uzatılmasına ilişkin önerge de ilgili komisyona gönderildi 

Ali İhsan Ölmez başkanlığında toplanan Meclis’e sunulan Başkentgaz ile ilgili Başkanlık Yazısı’nda, doğalgaz hizmetlerinin özelleştirilmesi sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü ile Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. arasında, başta tapu iptali ve tescili davalar olmak üzere çeşitli konularda adli ve idari yargıda karşılıklı birçok davalar açılması nedeniyle kamu hizmetlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi amacıyla 17 Aralık 2015'de Belediye Meclisi'nde karar alındığı hatırlatıldı. Yazıda, bu kararın iptal edilerek, yeni...