25 / 04 / 2024

Siirt Kurtalanda altyapı çalışması

Siirt Kurtalanda altyapı çalışması

Kurtalan'da Karayolları tarafından ihale edilen Tekel Mahallesi girişini Yenimahalle girişine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut! İhalesi bugün!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Siirt Kurtalan 110 konut ihalesi yarın!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Siirt 110 konut ihalesi 14 Ocak'ta!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Siirt 94 konut ihalesi bugün!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Siirt Eruh 94 konut ihalesi yarın!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Siirt Eruh'a 94 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 94 yeni konut!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Siirt'in altyapısı yenileniyor!

SİSKİ bünyesinde “Yeni Yerleşim Alanları ve Kent Genelinde Altyapıda Büyük Dönüşüm Başlıyor” sloganıyla kent genelinde başlatılan altyapı yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Siirt Baykan 55 konut ihalesi bugün!

Siirt İli Baykan İlçesi Veysel Karani (Ziyaret) Beldesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 55 Adet Konut, 145 Adet Dükkan, 2 Adet Müştemilat İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Siirt Havalimanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Siirt Havalimanı projesi ile ilgili değerlendirme adına 23 Aralık 2014 günü saat 10:00'da Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Siirt Kurtalanda altyapı çalışması Haberi

Siirt Kurtalanda altyapı çalışması

Siirt’in Kurtalan ilçesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Siirt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, karayolları tarafından ihale edilen Tekel Mahallesi girişini Yenimahalle girişine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki bulvarda asfaltlama çalışmalarının başlatıldığını bildirdi. Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, yol tamamlandığında ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi.


Ayrıca bulvarda doğalgaz ve fiber hat çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.


Hürriyet...