19 / 04 / 2024

siirt toki başvurular 2022

siirt toki başvurular 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ Siirt projesinde kaç konut var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Siirt Veysel Karani TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. 

TOKİ Siirt Baykan başvuruları başladı!

Başvuruların bugün itibariyle kabul edilmeye başlandığı Siirt Baykan projesinde 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları!

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ projesinde yer alan 28 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları...

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvurular için son gün bugün!

Fiyatların 141 bin 165 TL'den başladığı projede aylık taksitler 607 liradan başlıyor. Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvurular için son gün bugün...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Siirt Merkez Evren TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Daire fiyatlarının 141 bin 165 TL'den başladığı TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Peki Siirt Merkez Evren TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Peki Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları başladı. TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi projesi kapsamında 40 konut açık satışa sunuluyor.

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Projede 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuruları!

Siirt Merkez Evren Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında inşa ettirilen 167 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuruları 24 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

siirt toki başvurular 2022 Haberi

siirt toki başvurular 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvuru heyecanı başladı.

Toplam 36 adet konutun yer aldığı TOKİ Siirt Kurtalan projesi için son başvuru tarihi 1 Temmuz 2022 olarak belirlendi.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı TOKİ Siirt Kurtalan projesindeki konutlar için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul ediliyor. 

Merakla beklenen TOKİ Siirt Kurtalan projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Proje kapsamındaki dairelerin kura çekilişi 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Siirt Kurtalan TOKİ kapsamındaki konutlar için ödenecek başvuru bedelleri 1.000 TL ve 2.000 TL şeklinde belirlendi.

Peki başvuru döneminin başladığı TOKİ Siirt projesinde konut fiyatları ne kadar? Kurtalan TOKİ projesinde taksit bedelleri ne kadar? İşte merak edilen...