28 / 03 / 2024

sıla nerede yaşıyor

sıla nerede yaşıyor

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Konut kira fiyatları ABD'yi de vurdu: 650 bin kişi sokakta yaşıyor!

ABD'de evsizlerin sayısının yüzde 12 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı aktarıldı. Veilere göre 650 bin kişi sokakta yaşıyor.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Mobilya sektörü finansmana erişimde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Merkez Bankası’nın miktarsal sıkılaştırma ve seçici kredi politikalarını yorumlayarak, “Kredi musluklarının çok acil bir şekilde açılması gerekiyor” dedi.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Sıla Azra Seyok Kimdir? Sıla Azra Seyok ne iş yapıyor?

Sıla Azra Seyok kimdir? Sıla Azra Seyok’un mesleği nedir? Sıla Azra Seyok hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Sıfır arabalar azaldıkça ikinci el araçlara talep yağıyor!

Sıfır araçların üretim ve satın alma maliyetleri her geçen gün zorlaşırken ilki bu sene kurulan ikinci el araç yenileme tesislerinin sayısında artış yaşanıyor.

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Tekstil sektörü ilanla çalışacak personel arıyor! Talebin yarısı kadar başvuru oldu

Son dönemde yeniden toparlanma sürecine giren tekstil sektörü fabrikalarda çalışacak personel bulmakta sıkıntı yaşıyor. İşyerleri ilanla personel aramaya çıktı. Açılan iş ilanlarına talebin yarısı kadar başvuru olduğu öğrenildi.

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

sıla nerede yaşıyor Haberi

sıla nerede yaşıyor

Geçtiğimiz sene şef Hazer Amani ile boşanan şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre; çift beraber vakit geçirmek için ev kiraladı. 

İddialara göre çift, Bodrum Bitez'de 300 bin TL'ye villa kiraladı. Çift yeni evlerinde gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yaşıyor. Sıla yeni evinde görüntülenmemek için evini çitlerle çevirdi.

Gazetecilerin Bitez'deki öğrenmesi nedeniyle Bodrum'daki evi boşaltan çift Datça'dan ev kiraladı.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev...