28 / 03 / 2024

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi adres 

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi adres 

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi buügn Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Biçer tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Yalçın, Naim Kaçmaz, Orhan Şit ve Uğur Varan ortaklığında kuruldu.

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sözeri tarafından kuruldu.

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi adres 

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi buügn Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Biçer tarafından kuruldu.

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT VE MALZEMELERİ 1.Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2.Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. 3.Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 4.Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktörler,jenare törler, komperesörler, sondaj makineleri ve delme tabancaları ve iş...