23 / 04 / 2024

Şile-Ağva güzergahı

Şile-Ağva güzergahı

Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge, yatırımcıların kadrajına girdi. Şile Belediyesi'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasıyla birlikte fiyatın daha da artması bekleniyor. Bölgede turizm yatırımları dikkat çekiyor.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararı için geri sayım başladı. Geçen ay faizi 5,25'te sabit tutan Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların güzergahı belli oldu. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Doların 25 TL olması isteniliyordu! Merkez Bankası resmen açıkladı! Görenler hayrete düştü

İhracatçılar tarafından dolar kurunun 24-25 TL  seviyesinde olması isteniyordu. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bu konuda bir görüşme yapıldı. Merkez Bankası resmen kararını açıkladı! Görenler hayrete düştü!

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın fiyatları dün rekor seviyelere yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti. Gram altın 1.190 TL seviyesine kadar yükselirken, yatırımcılar 1.200 TL'yi aşacağı tarihi merak ediyor. Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın...

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

ABD verilerinin açıklanması ile dolar değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi doların ne olacağını merak edip araştırırken, 14 gün sonra doların yönünün nasıl olacağı ortaya çıktı. Dolar için yeni güzergah belli oldu. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

iPhone 13 Pro Max’a Teknosa güvencesi ile sahip olun! 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Satış rekorları kıran iPhone 13 Pro Max’a TeknoSA güvencesi ile sahip olmak mümkün. Peki iPhone 13 Pro Max TeknoSA’da ne kadar? İşte detaylar…

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

Yabancıların Kanal İstanbul güzergahındaki arazileri imara açıldı!

Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın gündemden düşmeyen Kanal İstanbul güzergahında satın aldığı ‘tarla’ vasfındaki araziler de proje planlarının onaylanmasıyla tam olarak imara açılmış oldu. Arazilerin değeri katlandı.

Şile-Ağva güzergahı Haberi

Şile-Ağva güzergahı

KARADENİZ Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge, yatırımcıların kadrajına girdi. Şile-Ağava bölgesindeki Bucaklı. Değirmençayırı, Geredeli, Göçe. Hasanlı. Kumbaba. Kurfallı ve Yaka Köyleri'nde arsaların metrekaresi 100 TL'nin üzerine çıkarken Şile Belediyesi'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasıyla birlikte fiyatın daha da artması bekleniyor. Arap yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bölgede turizm yatırımları da dikkat...