25 / 04 / 2024

şile yatırımları

şile yatırımları

Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar köy muhtarları, ve vatandaşların katılımı ile Hacıllı mahallemizde yapılan ve temeli atılan yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi.

Ulaşım güzergahı Şile'yi cazibe merkezi yapacak!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun Şile'de 3. dönemi. Doğası ve deniziyle İstanbul'un gözde ilçesi Şile'yi turizmde dünya markası haline getirmeyi hedefleyen Tabakoğlu, “Hedefimiz Şile'yi 4 mevsim sürdürülebilir bir ekonomi ile buluşturmak” diyor.

Şile'de otopark alanları hizmete giriyor!

Şile'de yapılan dev projelerin inşaatının devam etmesi sebebi ile yaz aylarında yaşanılacak yoğunluğun ve park sorununun giderilmesi için yeni geçici otopark alanları hizmete giriyor.

Şile Kent Meydanı için yapılan yıkımlar tamamlandı!

Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi, ve Tarihi Kumbaba Moteli Restorasyonunun ardından Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesi, Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Ağva Sahil Yenileme projeleri start aldı.

Şile'ye hastane müjdesi!

Türkiye’nin yükselen yıldızı Dört Mevsim Yaşanabilir Şile için projeler yükselmeye başlıyor. Şile Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısı Şileliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Şile emlak piyasası harekete geçti!

Şile Belediye Başkanı olan Can Tabakoğlu, "Emlak piyasası ciddi hızla harekete geçti. Plan öncesinde m2’si 50-100 lira mal olan arazi 300 lirayı yakaladı. Köylerdeki arazi, merkezi yakalar gibi oldu. Projelerin başlamasıyla bu daha da katlayacaktır” dedi.

Şile Sanayicilerinin tapuları teslim edildi!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerinin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.

Şile'nin imar planı tamamlanıyor!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile'nin Anadolu Yakası'nın en büyük arazi yüzölçümüne sahip ve yoğun orman köylerinin bulunduğu bir yerleşke olduğunu, dolayısıyla sürdürülebilir bir kent olmak için çalıştıklarını anlattı.

Şile'de 10 yılda 1 milyar TL yatırım yapıldı!

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu: "Şile'de 10 yılda 1 milyar lirayı aşan yatırım gerçekleştirildi. Aynı hızla ilçemizdeki yatırımların süreceği kanaatindeyim. Son dönem projelerimizin değeri ise yaklaşık 200 milyon lirayı bulacak" dedi.

Şile'nin imar planı tamam!

Megakente son yıllarda arka arkaya açıklanan dev projelerle birlikte bazı belediyelere adeta talih kuşu kondu. Karadeniz Otoyolu'nun Şile- Ağva güzergahının başlamasıyla bölge, yatırımcıların da gözbebeği durumuna geldi.

Şile'de yatırımlar hız kesmeden devam ediyor!

Şile’de tolu açılış ve temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş, köylerdeki doğal ürünlerin değerlendirilmesinden, eski yapıların ihya edilmesine ve modern köy evlerine kadar birçok projenin müjdesini verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

KİT'ler geçen seneye oranla yatırımlarını yüzde 179 yükseltti

Kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) geçen yıl sonu itibarı ile yatırımlarını bir önceki seneye göre yüzde 179 yükselterek 109 milyar 300 milyon liraya çıkarttı. İşte ayrıntılar...

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Doğu'da yarım kalan yatırımların devam etmesi bekleniyor!

Terör ve belirsizlik ortamı ile yatırımların askıya alındığı Doğu’ya 1 Kasım sonuçları umut oldu. Bölgede yarım kalan yatırımların devam etmesi, istihdamın artması ve ekonomik kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak!

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'da yatırımlar bitiyor ama açılmıyor!

Sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Antalya Serik'e imar planı ile önemli yatırımlar yapılacak!

Türel;''Duble yollar ile Belek'e gideceksiniz, köprülü kavşaklar ile Antalya'ya kesintisiz ulaşacaksınız. İmar planı ile çok önemli yatırımlar alacaksınız'' şeklinde konuştu.

Lütfi Elvan: Katar ile liman yatırımlarında işbirliği yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan: Türkiye ile Katar özellikle yatırımlar konusunda birbirini tamamlayan ülkeler, bu açıdan birlikte çok önemli projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi...

şile yatırımları Haberi

şile yatırımları



Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar köy muhtarları, ve vatandaşların katılımı ile Hacıllı mahallemizde yapılan ve temeli atılan yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi.


Köylülerin ve kendisinin hayalini bile kurmakta zorlandıkları yatırımların mahallelerinde yapılmasından duydukları mutluluğu anlatan Hacıllı Mahalle Muhtarı Selahattin Gözbay “Hacıllı köyümüz Şile’nin bir ucu, sınır köylerinden birisi, 1950’lerde yapılması istenilen yatırımlar günümüzde yeni yeni yapılmaya başlanıyor. Özellikle yapımına başlanan Hacıllı Köprüsü… Köprünün yapımı ile artık çalışmak için köyümüzün dışına çıkan hemşehrilerimiz göç etmek zorunda kalmayacak. Gidiş geliş yapabilecekler ve köyümüzde ikamet edecekler. Bir diğer yatırımlarımızdan ise bu köyde kendimizi bildik bileli su sıkıntımız vardı ve belediyemizin büyük katkıları ile artık her evde şebeke suyumuz var. Özellikle de köyümüze ulaşacağını hayal bile edemediğimiz doğalgaz...