26 / 04 / 2024

Silifke Belediyesi

Silifke Belediyesi

Silifke Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirildi.

Mersin Silifke'de kamulaştırma yapılacak!

Silifke Belediyesi, 2016'nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında toplanan Ocak ayı meclisinde Turgut, yeni yılın tüm insanlığa, ülkeye ve ilçeye güzellikler getirmesini diledi.

Silifke'de asfalt ve yol çalışmaları sürüyor!

Silifke Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt, parke ve yol yama çalışmalarının yanı sıra, tahrip olan sokaklarda da asfalt tamiratını sürdürüyor.

Silifke adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı!

Silifke Belediyesi tarafından adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar kapsamında adliye çevresinde parke taş döşemesi, asfalt yol yapımı, kaldırım, temizlik, yağmur suyu giderleri ve yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

Silifke Belediyesi'nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

Silifke Belediyesi, 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Silifke Belediyesi'nin taşınmaz satışı meclis gündeminde!

Silifke Belediyesi'nin yaptığı bir taşınmaz satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silifke Belediyesi'nden 'dar gelirliler için ucuz konut' müjdesi!

Mersin Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, dar gelirli aileler için sosyal ve ucuz konut müjdesi verdi.

Silifke Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 19 milyon 850 bin TL olarak belirlendi. 

Mersin Silifke'de 4.6 milyon TL'ye satılık 24 arsa!

Mersin İli Silifke Belediyesi, 6 mahalledeki 24 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 2 Mayıs'ta gerçekleşecek...

Mersin Silifke'de 6.4 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Mersin Silifke Belediyesi, 18 gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Mersin Silifke'de 4.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Mersin Silifke Belediyesi, 4 mahallede yer alan 9 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Silifke’de 400 kişilik ilave tribün hizmete girdi!

Silifke Belediyesi tarafından şehir stadyumuna yaptırılan 400 kişilik ilave kapalı tribün hizmete girdi. Medcem Silifke Belediyespor’un Taraftar Grubu, Belediyespor’a yaptığı destek ve katkılarından dolayı Başkan Dr. Mustafa Turgut’a meşalelerle teşekkür etti.

Mersin Göksu Nehri'nde 4. köprü inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma törenine katıldı.

Silifke'deki Tarihi Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Silifke Belediyesi şehir merkezinde olmasına rağmen, yıllardır hizmet almayan Taşhan Sokaktaki Demirciler Çarşısının alt yapı ve parke döşeme hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Silifke'ye yeni sosyal yaşam alanı inşa ediliyor!

Silifke Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi Su Büklümü mevkiinde yapımına başlanan 9500 metrekarelik Sosyal Yaşam Alanı, mahalle sakinleri ve Silifkeliler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Silifke Belediyesi Haberi

Silifke Belediyesi

Silifke Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında toplanan meclis, 12 maddelik toplantı gündemini görüşerek, karara bağladı. 

Silifke Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Ağustos ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri şöyle; Bir önceki toplantıya ait olan 6 Haziran 2016 tarihli tutanağın, okunup oylanması. 

Bütçe Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. Plan ve proje Müdürlüğünden gelecek evrakların görüşülmesi. 


Mülkiyeti Silifke Belediyesine ait Bucaklı Mah. 5 ada 134 ııolu parselde bulunan Su deposunun, MESKİ'ye tahsisi.  Silifke Kültür Haftasının isminin "Uluslar arası Silifke Müzik ve Folklor Festivali" olarak değiştirilmesi. İlçemizde 15metrenin altındaki caddelerin sokağa dönüştürülmesi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü İç Hizmet Yönergesinin görüşülmesi. Türkiye Festivaller Birliğine üye olunması. Uluslar arası Festivaller Birliğine üye olunması. 3-11 Eylül 2016...