18 / 04 / 2024

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği kuruldumu

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği kuruldumu

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği (SİEMDER) kuruldu.Kayrak, "Amacımız bu mesleği üyelerimizle yasal çerçeve içinde en iyi şekilde yaparak vatandaşın mağduriyetini önlemek temel prensibimiz olacaktır. " dedi.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Emlakçılardan kirada ‘Yüzde 25’ sona ersin talebi!

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada 2022 yılında hayata geçen, 2023'te de 1 yıl uzatılan konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uygulamasının, bu yıl uzatılmadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat çekerek çok önemli uyarılar yaptı...

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği kuruldumu Haberi

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği kuruldumu

SİEMDER Başkanı Arif Kayrak yaptığı açıklamada, 5253 Sayılı yasa hükümlerince kurulu ve faaliyet göstermekte olan Silifke Emlak Müşavirleri Derneği’nin 8 Mayıs 2015 tarihinde yaptığı genel kurulda dernek yönetimine, R.Arif Kayrak başkanlığında Hüsnü Gökler, Mine Köse, Emin Çomoğlu ve Mesut Katı’nın seçildiğini belirtti. Kayrak, "Amacımız bu mesleği üyelerimizle yasal çerçeve içinde en iyi şekilde yaparak vatandaşın mağduriyetini önlemek temel prensibimiz olacaktır. Bu amaçla Mersin’de Derneğimizin bağlı bulunduğu Oda yöneticileriyle iş birliği içerisinde çalışmalar yaparak bu mesleği yapanlardan Emlakçılık sertifikası olmayanlara, yetkili birimlerle görüşmek suretiyle kurs açmak ve meslek mensuplarımıza emlakçılık sertifikası vermektir. Herkes tarafından bilinmese de emlak alım satımlarında ve diğer iş ve işlemlerde gayrı yasal işlemler yapılarak vatandaşın mağdur oldukları derneğimizce tespit edilmiştir. Derneğimiz bundan böyle ilçemizin idare amirleriyle...