19 / 04 / 2024

Silifkede asfalt ve yol çalışmaları

Silifkede asfalt ve yol çalışmaları

Silifke Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt, parke ve yol yama çalışmalarının yanı sıra, tahrip olan sokaklarda da asfalt tamiratını sürdürüyor.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'ta Oğuz Bayar tarafından kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk     Han tarafından kuruldu. 

Samtaş Asfalt Beton İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samtaş Asfalt Beton İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdoğdu tarafından kuruldu. 

Karfalt Karadeniz Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Karfalt Karadeniz Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Celal Çağrı Kaya tarafından kuruldu. 

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Sy Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sy Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye bedeliyle  Serdar Yıldırım tarafından Sultangazi 'de kuruldu.

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küpeli ve Ahmet Küpeli ortaklığında kuruldu.

Eylül Asfalt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Asfalt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Doğan tarafından kuruldu.

Silifkede asfalt ve yol çalışmaları Haberi

Silifkede asfalt ve yol çalışmaları

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından bozuk yollar kontrol edilerek onarımı yapılıyor. Bu kapsamda Yeni Sanayi Sitesinde yol bakım ve yama çalışmaları tamamlandı. Belediyenin önümüzdeki süreçte sanayi sitesi yollarını sıcak asfalt ile kaplayacağı belirtildi.


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Yolların güzelliği, temizliği bir kentin karakterini bütün açıklığıyla ortaya koyar. Yolların doğru planlanması kadar doğru inşa edilmesi ve tabii bakımı, temizliği de o kentin çehresini yansıtır bize. Silifke’de yollara yaptığımız yatırımlarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. Toplantılar neticesinde planladığımız mahalle bazlı iş programı çerçevesinde, ilçemiz sınırları içerisinde yer alan yolların düzenlenmesi adım adım ilerliyor. Mahallelerde sürdürdüğümüz yol bakım ve asfaltlama çalışmalarımızın yanı sıra sanayi sitemizin yollarında da bakım çalışması gerçekleştirdik. İlk olarak...