26 / 04 / 2024

Silivri Tarım Lİsesi son durum

Silivri Tarım Lİsesi son durum

İstanbul Eski Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, beraberinde Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü Abbas Güçlü ile birlikte Silivri Belediyesi Tarım Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

İzmir'de tarım alanları imara açıldı iddiası!

İzmir'in Dikili ilçesinde tarım alanlarının imara açıldığı tespit edildi. Söz konusu imarla ilgili Tarım İl Müdürlüğü çalışmaları durdurun talimatı verdi. 

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürkan tarafından kuruldu.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Asebel İnşaat Otomotiv Lojistik Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asebel İnşaat Otomotiv Lojistik Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Yılmaz tarafından kuruldu.

Hemak İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hemak İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kuş tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul Projesi tarım arazilerini nasıl etkileyecek?

Kanal İstanbul, haftalardır siyasetin ana gündem maddesi ve ‘oy'a tahvil edildi. Oysa… Bilim insanları düzenli toplantılar yapıyor ve projenin risklerini anlatıyor .Marmara Denizi ölür mü? Tarım arazileri ne olacak? Karadeniz'in iklimi değişir mi? 

Tarım arazilerinin bölünmesi sorununa kalıcı çözüm geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Miras mevzuatını geliştirerek tarım arazilerinin bölünmesi sorununa kalıcı çözüm getireceğiz." diye konuştu...

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cesur Aksoy tarafından kuruldu.

Atıl tarım alanları için arazi bankacılığı çözümü!

Yeni Ekonomi Programı kapsamında atıl tarım alanlarının üretime kazandırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda arazi bankacılığı sisteminin kurulması amacıyla altyapı düzenlemesi yapılacak.

Toktaşlar İnşaat Tarım Hayvancılık Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul Şubesi açıldı!

Toktaşlar İnşaat Tarım Hayvancılık Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul Şubesi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Dönmez tarafından kuruldu.

TMSF, Baran Tarım ve Hayvancılık'ın 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baran Tarım ve Hayvancılık'a ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramadan Mansi Alzahrani tarafından kuruldu.

Silivri Tarım Lİsesi son durum Haberi

Silivri Tarım Lİsesi son durum


İstanbul Eski Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, beraberinde Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü Abbas Güçlü ile birlikte Silivri Belediyesi Tarım Lisesi’nde incelemelerde bulundu.


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz günlerde İstanbul Eski Milli Eğitim Müdürü, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Eski Genel Müdürü Ömer Balıbey ile Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü, Köşe Yazarı Abbas Güçlü’yü Silivri’de ağırladı. Silivri Belediyesi TÜRAM Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunan Balıbey, Başkan Işıklar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulun uygulama merkezi olacak Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni de ziyaret eden Balıbey, merkezin çiftçilerin yanı sıra öğrenciler için de çok faydalı olacağını ifade ederek Başkan Işıklar’ı tebrik etti.



Silivri...