23 / 04 / 2024

silivri yatırımları

silivri yatırımları

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bir dizi ziyaretler yaptı. Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürler ile konuşan Başkan Yılmaz, ilçeye yönelik müjdeleri de paylaştı.

Silivri’ye raylı sistem müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemde İstanbul merkezi ile Silivri Gümüşyaka arasında raylı sistemlerin devreye gireceğini müjdeledi.

Rıfat Kutlu: Arazi sattıkça borç düşeceğine, 8 katına çıktı!

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın huniyi ters tutarak bidona süt dökmeye çalıştığını söyledi. Işıklar döneminde çok sayıda arazi satılmasına rağmen borcun 8 kat arttığını vurgulayan Kutlu, “Bu resmen rezilliktir” ifadesini kullandı.

Silivri yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: " Silivri, bugün itibarıyla birçok açıdan çevre il ve ilçelerden avantajlı bir konumda bulunuyor. İlçe, yerli ve yabancı birçok yatırımcının yeni gözdesi olmaya devam diyor." dedi.

Silivri Tiyatro Salonu'nun inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’ndan sonra aynı parsel üzerinde bulunan tarihi yoğurthane binalarında da aslına uygun şekilde restorasyon çalışması başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye Tiyatro Salonu kazandırıyor.

Silivri Kavaklı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında Kavaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Silivri'ye spor ve etkinlik alanı inşa ediliyor!

Silivri Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.

Silivri'de yol düzenleme çalışmaları başladı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar, Sayalar Mahallesi’nde de başlatıldı.

Kadir Topbaş: Silivri'de metro hayaldi, projelendirdik!

Silivri 'deki İSMEK Kurs Merkezi açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılım gösterdi. Topbaş, "Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Silivri'ye 1 milyar 467 milyon liralık yatırım yapıldı!

2004’te göreve geldiklerinden itibaren ilçeye yatırım yapmaya başladıklarını anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şu ana kadar Silivri’ye yaptığımız yatırımlar toplamı 1 milyar 467 milyon lira" dedi

Silivri'de büyük yatırımlar için uygun araziler var!

İstanbul ve Trakya'nın gelişime açık ilçeleri arasında olan Silivri; yerleşim, imar, altyapı, eğitim, turizm, tarih, sanayi ve coğrafi konumu açısından çevresindeki birçok il ve ilçeden avantajlı bir konumda bulunuyor.

Silivri'de Uygulama İmar Planı toplantısı yapıldı!

Silivri Belediyesi Planlama Müdürlüğü tarafından yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak, 2 Şubat - 3 Mart 2015 tarihleri arasında bir ay askıya çıkarıldı

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Silivri'de sanayi yatırımları için imar değişiklikleri bekleniyor!

Silivri, İBB tarafından 2009 yılında imar planında yapılan değişiklikle konut dışı kentsel çalışma alanına dönüştürüldü. İlçeye yeni yatırımların yapılması ve var olan işletmelerin kapasitelerini artırması için imar planında değişiklik bekleniyor.

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

silivri yatırımları Haberi

silivri yatırımları

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kasım Ayı Meclis toplantısında Ankara ziyareti ile ilgili bazı bilgiler verdi. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Yılmaz, müjdelerle döndüğü Ankara ziyaretinde; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve İller Bankası Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ile bazı görüşmeler yaptı.

DEVLET...