23 / 04 / 2024

Silverline Soft Line serisi

Silverline Soft Line serisi

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

Silverline Soft Line serisi özel fiyatlarla satışta!

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

Bakırköy Semerkand Line ödeme seçenekleri!

Bakırköy Semerkand Line ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Semerkand Line fiyat listesi!

Semerkand Line Bakırköy projesinde teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projede toplam 214 adet daire bulunuyor. İşte Semerkand Line fiyat listesi...

Bakırköy Semerkand Line Evleri!

Bakırköy Semerkand Line Evleri daire fiyatları 455 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede 214 tane olmak üzere farklı tiplerde daireler yer alıyor.

Semerkand Line Bakırköy fiyatları ne kadar?

Semerkand Line Bakırköy projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Semerkand Line Bakırköy fiyatları ne kadar?

Bakırköy Semerkand Line satış ofisi!

Toplamda 214 daireden meydana gelen Semerkand Line Evleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Satış süreci devam eden Bakırköy Semerkand Line satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

Silverline Ankastre İyi Tasarım ödülü aldı!

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı.

Design Turkey'den ilk davlumbaz ödülü Silverline'ın!

Çevreci, teknolojik ve de yenilikçi tasarımları ile ankastre sektörünün takip edilen markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası bir çok kuruluştan aldığı ödüller ile başarılarını tescilliyor.

Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf!

Artema, sürdürülebilirlik anlayışını, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlamaya yönelik olarak geliştirilen Q-Line Blueco armatürle ortaya koyuyor. Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Bakırköy Semerkand Line'da teslimler 24 ay sonra!

Semerkand Yapı, Bakırköy'e site kuruyor. Semerkand Line Bakırköy adı verilen proje, 7 ticari ünite ve 214 konut olmak üzere toplam 221 bağımsız bölümden oluşuyor...

Soft Mühendislik Proje Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Soft Mühendislik Proje Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Şevket Sivri Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 360 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Uphill Towers Sitesi A Blok'ta kuruldu.

Silverline Ankastre ile hikayesi tadında yemekler!

Silverline Ankastre tüketicisine çok özel bir yemek kitabı hazırladı... Ünlü şef Yağız İzgül'ün tariflerinin yer aldığı ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler ile renklenen "Hikayesi Tadında Yemekler" adındaki kitap mutfakların yeni rehberi olacak...

Bakırköy Semerkand Line iletişim!

Konutların satış sürecine başlanan Semerkand Line Bakırköy projesi, 214 adet daireden meydana geliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Bakırköy Semerkand Line iletişim bilgileri şu şekilde...

Silverline Soft Line serisi Haberi

Silverline Soft Line serisi


Ankastre teknolojisinin en yeni yaklaşımlarını barındıran ve ismini 23 yıl önce Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi mutfağında yenilik arayanlar için 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa sunuldu. 


Silverline Ankastre verimlilik, kullanıcı faydası, teknoloji ve tasarımın birleştiği bu üçlü seti ulaşılabilir fiyatla tüketiciyle buluşturuyor. Radial davlumbaz, CS5331B01 ocak ve BO6241B01 fırından oluşan Soft-line serisine 16 Eylül tarihine kadar 3.990 TL satış fiyatıyla ulaşmak mümkün.


Güçlü ve zarif Soft-line serisi…


Seride yer alan BO6241B01 fırının öne çıkan özellikleri arasında öncelikli sadece 4 dakikada 150 derecede ulaşarak ön ısıtmayı hızlandırarak zamandan ve enerjiden tasarruf sağlaması geliyor.  Bir diğer önemli özelliği ise tasarım ve işlevselliğin olağanüstü birleşimi olan ışıklı kulp düğmeleri… Fırının ışıklı kulp düğmeleri cihazın çalışması hakkında bilgi verirken...