24 / 04 / 2024

Simit Sarayı şubeleri

Simit Sarayı şubeleri

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Simit Sarayı Erzincan'da 100 milyon TL yatırımla fabrika açacak!

Simit Sarayı Erzincan'da fabrika açacak. Fabrika için 100 milyon TL yatırım yapılacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukcu, "Türkiye'nin Eataly konseptini yaratacağız. İlk şube Riyad'da 4 bin metrekarelik bir alanda olacak" diyor.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Simit Sarayı Piccadilly Circus’ta mağaza açtı!

Şirket, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta üçüncü mağazasını açtı. Şirket bir yıl içinde Londra’da üçüncü mağazalarını açmaktan ve gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Simit Sarayı Londra'da 3. mağazasını açtı!

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta üçüncü mağazasını hizmete sundu.

Simit Sarayı'ndan Mart ayında 11 yeni mağaza!

Dünya markası olma vizyonuyla yurt içi ve yurt dışında yeni mağazalar ile büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Mart ayı boyunca ikisi yurt dışında, dokuzu yurt içinde olmak üzere 11 yeni mağazasını lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.

Simit Sarayı Mart'ta 11 yeni mağaza açtı!

Yurt içi ve yurt dışında yeni mağazalar ile büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Mart ayı boyunca ikisi yurt dışında, dokuzu yurt içinde olmak üzere 11 yeni mağazasını lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.

Simit Sarayı 34 bin mağazaya ulaşacak!

Yola 2002’de 3 ortakla ve 10 bin dolarlık sermaye ile çıktıklarını söyleyen Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, bugün 500 milyon dolar ciro yapan bir işletmeye dönüştüklerini anlattı.

Simit Sarayı İngiltere'de 2'nci mağazasını açıyor!

Simit Sarayı 'nın Londra 'nın ünlü caddesi Oxford 'ta açtığı mağaza büyük ilgi görüyor. Simit Sarayı İngiltere 'de ikinci mağazasını açıyor.

Simit Sarayı 5 yılda bin mağazaya ulaşacak!

Geçen yıl simidi ABD'ye taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Simit Sarayı, son iki yılda karlılık ve yurtdışı büyümesiyle öne çıktı. Şirketin başarısı, Abdullah Kavukcu'ya Ekonomist'in 'Yılın Erkek Girişimci'si ödülünü ikinci kez getirdi.

Arda Turan'lı Simit Sarayı 300'e yakın restorana ulaştı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2015 yılı ciro hedeflerini 500 milyon TL olarak belirledi. Kavukcu, 'Bu yıl, bizim için en gurur verici olay New York mağazamızın açılışı oldu' dedi.

Simit Sarayı Manhattan'da şube açtı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, New York'taki ilk mağazalarının büyük ilgi çektiğini belirterek, "Hedefimiz 2015 sonuna kadar Manhattan 'da 10 mağazaya ulaşmak" dedi.

Simit Sarayı, New York Fifth Avenue şubesini önümüzdeki hafta açacak!

Türkiye’nin endüstriyel anlamda simit üreten ilk şirketi Simit Sarayı, New York Fifth Avenue şubesini önümüzdeki hafta açacak. Fifth Avenue şu anda dünyanın en pahalı ikinci güzergah

Simit Sarayı 2 yeni mağaza daha açacak!

Her gün 650 bin misafiri ağırlayan Simit Sarayı, İzmir Optimum, İzmir Konak, Denizli, Salihli, Kütahya ve Seferihisar Simit Sarayı mağazalarının yanı sıra İzmir'de yeni açılacak.

Simit Sarayı Ege bölgesinde yürümeye devam ediyor!

Simit Sarayı, İzmir Optimum, İzmir Konak, Denizli, Salihli, Kütahya ve Seferihisar Simit Sarayı mağazalarının yanı sıra İzmir'de yeni açılacak Folkart Towers ve Alsancak mağazalarıyla da Ege Bölgesi'nde emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Kernel & Roast dünya çapında 300 mağaza daha açacak!

Simit Sarayı'nın kurucularından olan Haluk Okutur Londra'da gurme market açtı.Okutur, Kernel & Roast markasıyla yurtdışında zincir mağazaya yönelik ilk adımını atmış oldu.Haluk Okutur yeni hedefinin ise, Kernel & Roast'u dünyaya yaymak olduğunu söyledi...

Simit Sarayı New York 6'ncı Cadde'de şube açıyor!

Simit Sarayı New York'ta 5'inci Cadde kadar önemli 6'ncı Cadde'de de şube açacakmış. Açılış yeni yıla yetişecekmiş...

Kernel & Roast mağazasının ilki Londra'da açılacak!   

Simit Sarayı'nın kurucularından Haluk Okutur, yeni girişimini devreye alıyor. Gurme ürünlerin sunulacağı 'deneyim marketi' olarak tasarlanan 'Kernel & Roast' mağazalarının ilki ağustosta Londra'da açılacak. Okutur, "Beş yılda 10 ülkede 500 mağaza açmayı planlıyoruz" diyor.

İstanbul Havalimanı perakendenin gözdesi oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, sadece yolcuların değil, perakende mağazalarının da gözdesi olmuş durumda. Simit Sarayı'ndan Gucci'ye pek çok yerli ve yabancı marka havalimanına yatırım yapıyor.

Haluk Okutur Londra'da Kernel And Roast mağazasını açacak!

'Simit Sarayı' markasının temelini atan isim olan İş insanı Haluk Okutur,  Ekim ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da "Kernel And Roast" adında üst segmente hitap eden bir mağaza açmaya hazırlanıyor..

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

Simit Sarayı Sırbistan'da 8 mağaza açtı!

Yıl içerisinde toplam 150 yeni mağaza açmayı hedefleyem Simit Sarayı Sırbistan'da 8 yeni mağaza açtı. 

Simit Sarayı 2017'de 150 mağaza açmayı hedefliyor!

Simit Sarayı bu yıl içerisinde toplamda 150 mağaza hedefiyle ilerliyor. Sırbistan'a giriş yapan Simit Sarayı Lübnan ve Irak pazarına da girmeyi öngörüyor. 

Simit Sarayı şubeleri Haberi

Simit Sarayı şubeleri

Farklı mekan seçeneklerini Konyalılarla bir araya getiren M1Konya AVM, Simit Sarayı'yla beraber yeni bir sosyal yaşam alanı oldu. Birbirinden lezzetli ürünleri, ferah atmosferi ve iç-dış mekan kullanım alternatifleriyle keyifli zaman geçirme fırsatı sağlayan Simit Sarayı’nın da açılmasıyla M1Konya AVM, son bir ay içerisinde Starbucks ve Melange Cafe olmak üzere üç yeni mekanı ziyaretçileriyle bir araya getiriyor. Menüsünde kahvaltı, simit, börek, kurabiye, sandviç, kruvasan, çörek, kek ve farklı salata çeşitleri olan yeni Simit Sarayı şubesine ziyaretçilerin ilgisi arttı.

Teras alanıyla ferah ve sağlıklı

Tek kat üzerinde yerleşen, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde misafirlerine havadar ve sağlıklı ortamlar sağlayan M1Konya AVM’nin yeni mekanının öne çıkan özelliklerinden biri de geniş ve ferah terası olması. Yeni Simit Sarayı şubesi ile M1Konya AVM...