24 / 04 / 2024

Sinan Akçıl taşındıi

Sinan Akçıl taşındıi

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

Bauhaus’da Einhell akülü vidalama 640 TL indirimde! 11 parça bits seti hediye! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’da Einhell TE-CD 18/2 Li Kit 18V 1.5 Ah Li-ion akülü vidalama 640 TL indirimle satışta. Yanında 11 parça bits seti de hediye!

Çakılıyor... Elinde dolar olanlar acilen bakın! İbreler kırmızıya döndü! Dolar bu kadar oldu

Güncel dolar endeksi 27 Ekim 2022 109,398 seviyesine geriledi. Elinde dolar olanlar acilen bakın. Dolarda bugün ibreler kırmızıya döndü. Güncel dolar kuru çakılıyor. İşte 27 Ekim 2022 dolar/TL kuru.

Emekli aylığı ikinci kez taşınır mı? 4A, 4B ve 4C için emekli maaşı nasıl taşınır?

Emekli maaşı taşıma konusu uzun bir süredir gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği emekli promosyon ödemeleri ile taşıma işlemi yoğun şekilde araştırılıyor. İşte o detaylar!

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak 

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıklayarak doların 2 hafta sonra patlayacağını söyledi ve yatırımcıları uyardı...

7 bin 500 lira için emekliler ne yapmalı? Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır?

Bankalar arasında emeklileri kapma yarışı büyürken emeklilere vaadedilen promosyon tutarı ise 7 bin 500 liralara dayandı. Peki, emekliler başka bankaları emekli maaşlarını nasıl taşıyabilir. 7 bin 500 lira promosyon almak için ne yapmak lazım?

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

Emekli maaşı taşıma işlemi milyonlarca emeklinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar!

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı TBMM'de!

Taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı Meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz tarafından konuyla ilgili soru önergesi verildi.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.

Ceyda Ateş doğum için ABD'ye taşındı!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye taşındı. Doğum için gün sayan Ateş, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Sinan Akçıl taşındıi Haberi

Sinan Akçıl taşındıi

Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi! 

Bir süre önce Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Akçıl, “Kutsal Kadın” dediği sevgilisi Ebru Şallı’nın evine taşındı. Ünlü popçu bir süre önce kişisel eşyalarıyla sevgilisinin evine yerleşti.



OĞULLARIYLA YAŞAYACAK

Sinan Akçıl, 1.5 yıldır birlikte olduğu Ebru Şallı’nın Ulus’ta lüks site içindeki evinde oğulları Beren ve Pars’la birlikte yaşayacak. Şallı’nın bir röportajında, “Erkek dediğin Maserati’ye biner, Rolex takar” açıklaması üzerine Akçıl ikinci el Maserati almış, bir süre önce o otomobilini de...