23 / 04 / 2024

Sinan Baykal

Sinan Baykal

Artbay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Baykal, Yılmaz Aydemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir!

Ön talep süreci devam eden Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir Evleri 'nde toplamda 194 adet konut yer alıyor. Proje 11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Viko ve Mimar Sinan'dan herkes için tasarım projesi!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Serhan Baykal: 2014'te 4 bin konut sattık!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi.

Serhan Baykal: Uygun fiyatlarla iyi projeler üretilmiyor!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi...

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultanbeyli Belediyesi'nden, Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Ticaret+Konut Alanı imarlı arsa 1 milyon 843 bin 565 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Baykal Hancıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Baykal Hancıoğlu kimdir? Baykal Hancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ÜyesiBaykal Hancıoğlu'nun biyografisi...

Deniz Baykal iş merkezine kiracı arıyor!

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi ’kurumsal kiracılar’ aranıyor.

Deniz Baykal Antalya'daki iş merkezine kiracı arıyor!

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi 'kurumsal kiracılar' aranıyor.

Sinan Baykal Haberi

Sinan Baykal


Artbay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Baykal, Yılmaz Aydemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu. Artbay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesi Sinan Baykal ve Yılmaz Aydemir için 5 bin liralık olarak belirlendi. 


Artbay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Artbay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, No:1 Beyaz İnci Kon. B Blok...