25 / 04 / 2024

Sinan Çetin baz istasyonu

Sinan Çetin baz istasyonu

Cihangir'deki dairesine yüksek ücret karşılığında baz istasyonu kurduran Sinan Çetin'e tepki büyüyor. Semt sakinleri, yönetmeni protesto için kampanya başlattı. Çetin ise "Benim orada baz istasyonu olduğundan haberim yok" dedi.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Sinan Çetin Büyükada'daki evini 2 milyon dolara sattı!

Sinan Çetin, geçen yıl Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’ndeki 278 metrekarelik denize sıfır villasını 2 milyon dolara sattı... 

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

Sinan Çetin’in Büyükada’daki villasında yıkım kararı!

Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’nde bin 278 metrekarelik denize sıfır parsel üzerinde yer alan bitişik nizam iki tripleks villadan birinin sahibi olan yönetmen Sinan Çetin’in rıhtıma yaptırdığı setin usulsüz olduğu öğrenildi ve set için yıkım kararı alındı...

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.

Taş Yapı’dan Sinan Çetin’e dava!

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

İBB, Altunizade'deki binasını Sinan Çetin’e tahsis etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kendi mülkiyetindeki binayı ünlü yönetmen Sinan Çetin’in kurucusu olduğu Plato Meslek Yüksek Okulu’na tahsis etti.

Adana Toros'ta Emekli Evi için referandum yapılacak!

Emekli Evleri'nden birinin Toros Mahallesi'ndeki bir parkta da yapılmasının istendiğine dikkat çeken DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bazı kişilerin nedense karşı çıktığına işaret etti.

Kentsel dönüşüm parsel bazında yapılmamalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Kentsel dönüşümün bireysel değil, yani parsel bazında değil, ada veya pafta çapında, bir semtin bütünüyle planlanarak yapılması gerektiğini defalarca söyledik" dedi.

Davut Çetin: Kentsel dönüşüm hayati meseledir!

Kentsel Dönüşüm adı altında parsel bazında eski yapıların yıkılıp, yenilerinin yapılmasına tepki gösteren ATSO Başkanı Davut Çetin, belediyelerin acilen kentsel dönüşüm kurultayını toplamasını istedi.

Gonca Vuslateri Cihangir'den ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in Cihangir'deki evini kiraladı. Ünlü oyuncu, 1 yıllık kirayı 70 bin lira olarak peşin verdi.

Antalya Sinan Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Sinan Mahallesi kent merkezinde olmasına rağmen, özellikle bazı bölgeleri atıl durumda. , Mahalleli büyük otopark alanını çöplük olarak kullanıyor.

Sinan Çetin baz istasyonu Haberi

Sinan Çetin baz istasyonu


Cihangir'deki dairesine yüksek ücret karşılığında baz istasyonu kurduran Sinan Çetin'e tepki büyüyor. Semt sakinleri, yönetmeni protesto için kampanya başlattı.


İmza attığı işler karşılığında milyonlarca lira ücret alan ünlü yönetmen, Cihangir'deki dairesine baz istasyonu kurdurdu. Belirli bir kira bedeli karşılığında baz istasyonunun buraya kurulmasına izin veren Çetin, mahalle sakinlerinin büyük tepkisiyle karşılaştı.


CİHANGİRLİLER İSYANDA


Pürtelaş Hasan Efendi Muhtarlığı, yayınladıkları bir ilanla semt sakinlerine "Bu katliama ve ona ortak olanlara dur demek için herkesi Sinan Çetin'i protestoya davet ediyoruz" diye seslendi.


Baz istasyonu nedeniyle sağlıklarının tehdit altında olduğunu savunan Cihangirliler, ünlü yönetmen hakkında yılbaşından sonra daha büyük bir kampanyaya imza atacaklarını söyledi. Çetin ise "Benim orada baz istasyonu olduğundan haberim yok"...