18 / 04 / 2024

sinan genim tasarım açıklaması

sinan genim tasarım açıklaması

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sinan Emekli tarafından kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Snn Tasarım Mimarlık Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snn Tasarım Mimarlık Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu.

Füzyon Mimarlık Tasarım İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Füzyon Mimarlık Tasarım İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Altan Sinan Cebecigil tarafından kuruldu.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Mert Şener ve Asene Kumsal Şen Bayram imzasıyla kuruldu.

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Fatih Sinan Karakuş tarafından kuruldu.

Unoliva Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unoliva Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Karadana tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Boya Tasarım İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boya Tasarım İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Tumğa tarafından 250 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Metraj Tasarım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Tasarım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Salih Şener tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, Sinan Sitesi'nde kuruldu.

Loko Mimarlık Mühendislik Tasarım İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Loko Mimarlık Mühendislik Tasarım İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kuzguncuk'ta kuruldu.

Beylikdüzü kentsel tasarım projesi hangi bölgede başladı?

Beylikdüzü Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu. Yalçın Karayağız’ı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına da start vermiş oluyor.

sinan genim tasarım açıklaması Haberi

sinan genim tasarım açıklaması

Mimar Sinan Genim, Milliyet Gazetesi'nde Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı tasarım projelerinin oylamasına ilişkin bir yazı kaleme aldı. 

İşte Sinan Genim'in o yazısı...

İnternette Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için tasarlanan projelerin oylaması yapılıyor. Bu bence yanlış bir yöntem. İstanbullulara 2006’da “Hangi vapuru istersiniz” diye sorulduğunda Boğaz’ın geleneksel vapurlarına uygun olmayan modeller seçilmişti

Son günlerde internette “İstanbul Senin” mottosuyla Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için tasarlanan ve bir ön elemeden geçen üçer adet proje için oylama yapılıyor. Taksim Meydanı için büyük emek harcanmış, güzel modellemeler ve videolar içeren bu üç projenin en iyisinin seçimi İstanbulluların oylarına sunuluyor. İlk bakışta örnek bir davranış olarak gözükse de bence yanlış bir yöntem. 2006 yılında “Haydi İstanbul Vapurunu Seç” kampanyasıyla İstanbullulara hangi model vapurla...