20 / 04 / 2024

sinan serter ev borcu

sinan serter ev borcu

Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı...

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Sinan Albayrak Göktürk'ten ev aldı!

Şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Sinan Albayrak, Göktürk'ten 5 milyon TL'ye ev aldı. 

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

TOKİ Ev ve Şehir Semineri'nin 18'ncisi düzenlendi!

TOKİ tarafından 18’incisi düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin bu ay ki konuğu Mimar Sinan Yazmaları üzerine bir çok araştırma yürütmüş Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suphi Saatçi oldu.

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Sinan Engin Çeşme’den ev alacak!

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yerken görüntülendi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı öğrenildi.

Sinan Akçıl Samsun'dan ev alacak!

Samsun Piazza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Samsun'dan ev almayı da düşündüğünü söyledi.

10. İstanbul Buluşmaları'na Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliği yapacak!

İstanbul Buluşmaları etkinliğinin 10.su bu sene 13 Nisan 2016 tarihinde "İstanbul`u Paylaşmak" başlığıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Nardan İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nardan İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Turgay Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Serter Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

sinan serter ev borcu Haberi

sinan serter ev borcu

Üsküdar’da satın aldıkları lüks dairenin kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle Sinan Serter ile geçen ay boşandığı Özlem Yıldız hakkında icra takibi başlatıldı.


Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.


Banka avukatları, daha önce İstanbul 24. İcra Müdürlüğü’nce 474 bin 985 lirayı tahsil ettiklerini, ancak bakiye alacakları için tekrar icra takibi başlattıklarını belirtti.


Bilirkişi hesaplamasında da bankanın ilk planda 474 bin 885 lira tahsil ettiği, 420 bin lira daha bakiye alacağının bulunduğu belirtildi.


Serter ile babasına daha önce de diğer kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle 6.7 milyon liralık ihtiyati haciz kararı çıkarılmıştı.


Kendi otomobilimi kullanıyorum


Bu arada eski eşine...