18 / 04 / 2024

sinan serter icralık ev

sinan serter icralık ev

Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı...

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

BİS Enerji'ye 2 milyar dolarlık haciz!

Türkiye'nin en önemli enerji şirketlerinden biri olan BİS Enerji, kredi borcunu ödememesi nedeniyle icralık oldu. 2 milyar dolara ulaşan borç sebebiyle şirketin gayrimenkullerine el konuldu.

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

Bankaların satışa çıkardığı icralık evler binlerce kişiyi ucuza ev sahibi yapıyor. Bankaların satışa çıkardığı konutlar piyasalarından satın alınabilecek konutlara göre daha uygun fiyatlı olduğu için müşterilerin ilgisini çekiyor.

sinan serter icralık ev Haberi

sinan serter icralık ev

Üsküdar’da satın aldıkları lüks dairenin kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle Sinan Serter ile geçen ay boşandığı Özlem Yıldız hakkında icra takibi başlatıldı.


Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.


Banka avukatları, daha önce İstanbul 24. İcra Müdürlüğü’nce 474 bin 985 lirayı tahsil ettiklerini, ancak bakiye alacakları için tekrar icra takibi başlattıklarını belirtti.


Bilirkişi hesaplamasında da bankanın ilk planda 474 bin 885 lira tahsil ettiği, 420 bin lira daha bakiye alacağının bulunduğu belirtildi.


Serter ile babasına daha önce de diğer kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle 6.7 milyon liralık ihtiyati haciz kararı çıkarılmıştı.


Kendi otomobilimi kullanıyorum


Bu arada eski eşine...