24 / 04 / 2024

sinan serter kimdir

sinan serter kimdir

Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı...

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Sinan Fidan kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlık Makamı tarafından Mart 2018'de Kadastro Daire Başkanlığına atanan Sinan Fidan kimdir?

Sinan Aydın kimdir?

Sinan Aydın, Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu. Peki, Yeni İl Müdürü Sinan Aydın kimdir?

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

Nurşah Serter kimdir?

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

sinan serter kimdir Haberi

sinan serter kimdir

Üsküdar’da satın aldıkları lüks dairenin kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle Sinan Serter ile geçen ay boşandığı Özlem Yıldız hakkında icra takibi başlatıldı.


Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.


Banka avukatları, daha önce İstanbul 24. İcra Müdürlüğü’nce 474 bin 985 lirayı tahsil ettiklerini, ancak bakiye alacakları için tekrar icra takibi başlattıklarını belirtti.


Bilirkişi hesaplamasında da bankanın ilk planda 474 bin 885 lira tahsil ettiği, 420 bin lira daha bakiye alacağının bulunduğu belirtildi.


Serter ile babasına daha önce de diğer kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle 6.7 milyon liralık ihtiyati haciz kararı çıkarılmıştı.


Kendi otomobilimi kullanıyorum


Bu arada eski eşine...