25 / 04 / 2024

sinan serter üsküdardaki evi

sinan serter üsküdardaki evi

Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı...

Üsküdar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan binayı kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Akgül tarafından kuruldu.

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 431 ada 2-34-36-39-40 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde 49 adet iş yeri satıyor!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı 49 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alıyor. İşte detaylar...

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bilir tarafından kuruldu.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar Şemsi Paşa Cami tartışmasında son nokta!

İBB, Mimar Sinan'ın önemli eserlerinden biri olan Üsküdar'daki tarihi Şemsi Paşa Camisi'nin önünde yapılması planlanan yaya yolu çalışmasının durdurulduğunu açıkladı.

Üsküdar'da 12 mahallede acele kamulaştırma!

Üsküdar'da 12 mahallede Mimar Sinan Meydanı Düzenleme Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

Üsküdar Meydan projesine tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin yürüttüğü meydan çalışması Mimar Sinan Çarşısı esnafı ve projenin yürütüldüğü çevredeki esnaflardan tepki gördü. Mimar Sinan Çarşısı esnafı, projenin uygulamaya başlamasının ardından yapılan iş oranının proje uygulanmadan öncesine göre yüzde 30 düştüğünü belirtti.

Fatih Üsküplü Yahya Efendi Sıbyan Mektebi restore edildi!

Emin Sinan Mahallesi Kadırga Limanı Caddesi’nde yer alan ve korunması gereken anıt eserlerden biri olan Üsküplü Yahya Efendi Sıbyan Mektebi’nin Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.

sinan serter üsküdardaki evi Haberi

sinan serter üsküdardaki evi

Üsküdar’da satın aldıkları lüks dairenin kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle Sinan Serter ile geçen ay boşandığı Özlem Yıldız hakkında icra takibi başlatıldı.


Bir bankadan 10 yıl vadeyle 60 milyon Japon Yeni kredi çeken Sinan Serter ile krediye kefil olan babası Mahmut Gökçin Serter, eski eşi Özlem Yıldız ve Mistral Denizcilik AŞ.’ye, evin taksitleri ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.


Banka avukatları, daha önce İstanbul 24. İcra Müdürlüğü’nce 474 bin 985 lirayı tahsil ettiklerini, ancak bakiye alacakları için tekrar icra takibi başlattıklarını belirtti.


Bilirkişi hesaplamasında da bankanın ilk planda 474 bin 885 lira tahsil ettiği, 420 bin lira daha bakiye alacağının bulunduğu belirtildi.


Serter ile babasına daha önce de diğer kredi borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle 6.7 milyon liralık ihtiyati haciz kararı çıkarılmıştı.


Kendi otomobilimi kullanıyorum


Bu arada eski eşine...