16 / 04 / 2024

sincan kentsel dönüşüm projeleri son durum

sincan kentsel dönüşüm projeleri son durum

Sincan'da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Görüşmeler 28 Aralık'ta sona erecek

Sincan’da dönüşüm görüşmeleri 28 Aralık’ta sona erecek!

Sincan’da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

Sincan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Sincan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Mahalleli, TOKI ve belediye taleplerini dikkate alıp masaya oturmadıkça sözleşmeyi imzalamama kararı aldı. Toplantıda avukatlar yasal sürece yönelik bilgilendirme yaptı.

Sincan'da 11 bin 518 konut için protokol imzalandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahalleleri'nde 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokole imza attı...

Ankara Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

Sincan'da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı...

Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

en Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi üe Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı.

Ankara Sincan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sincan Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Sincan’da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahallelerinde başlayacak olan yenileme ile Sincan, modern ve yeni yüzü ile Ankara’nın batısında bir yıldız gibi parlayacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm bizim önceliğimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ankara'da, Altındağ'da, Mamak'ta, Çankaya'da, Elmadağ'da, Sincan'da, Kızılcahamam'da, Kahramankazan'da ve Bala'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor" diye konuştu...

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 979 konutluk 2. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 966 konutluk 1. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Daha önce Çinçin'de sahneye çıkan provokatörler, bu kez mesken edindikleri Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm projesini sosyal medyadan ortaya attıkları yalanlarla engellemeye çalışıyor.

TOKİ ve Sincan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni iptal etti!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan proje, hak sahiplerinin projeye imza atmaması nedeniyle TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından iptal edildi. Projenin Sincan Fatih Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılması planlanıyordu.

sincan kentsel dönüşüm projeleri son durum Haberi

sincan kentsel dönüşüm projeleri son durum


Sincan'da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık'ta sona ereceğini duyurdu. 

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan TOKİ uzmanları, 3 aydır aralıksız sürdürdükleri görüşmeleri yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyor. 5 bin hak sahibine de ulaşıp hepsi ile görüşen TOKİ, www.sincan.bel.tr adresli internet sitesinden görüşmeye katılmayanların isimlerini yayınladı. 28 Aralık'a kadar görüşmelerin süreceğini belirten TOKİ yetkilileri görüşmeye katılmayan hak sahiplerine son çağrıda bulundu. 

Tüm hak sahipleri ile görüşmeyi istediklerini belirten uzmanlar, görüşme gerçekleşemeyen hak sahiplerine tekrar davet mektubu yolladı. 

Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı...