19 / 04 / 2024

sincan kentsel dönüşüm projeleri

sincan kentsel dönüşüm projeleri

Sincan Belediyesinin TOKİ Başkanlığı ile başlattığı Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile şehir merkezinde yeni ve modem bir yaşam alanı oluşuyor.

Sincan örnek bir şehir haline dönüştü!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret eden Başkan Yaşar, “Sincan’daki bağlantı yolları, imar planları ve meydan projelerinin altında Mustafa Tuna imzası var. Sincan kasaba görünümünden örnek bir şehir haline dönüştü.” dedi.

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 2015 yılında Sincan'da çalışmalar devam edeceğini belirterek, vatandaşın güveni ve inancına layık olmak için 2015 yılında da durmadan çalışacaklarını vurguladı.

Sincan'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin hak sahibi ile görüşecek olan yetkililer, ilk etap görüşmelerinin ardından 2. etap görüşmelerine de başlıyor.

Sincan Belediyesi ve Ankara Üniversitesi kentsel yenileme için el ele verdi!

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna arasında Taşınmaz Geliştirme, Kentsel Dönüşüm, Araştırma, Eğitim ve Danışmanlık İşbirliği Çerçeve Protokolü imzalandı.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri sürüyor!

Ankara Sincan Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. TOKİ tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalannda hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor. Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sincan'da kentsel yenileme için görüşmeler başladı!

Ankara Ticaret Sincan'da kentsel yenile me için hak sahipleri ile görüş meler başladı. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede ta marnlaması bekleniyor.

Sincan'da hak sahibi 5 bin vatandaş ile görüşülecek!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı, imar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor...

Sincan'da kentsel yenileme için görüşmeler başladı!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahipleri, hangi grupta yer aldıklarını da internet sitesinden öğrenebilecek.

Sincan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı...

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı!

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı...

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

Sincan 'ın Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Vatandaşla masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın da muvafakatlarını alacak

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

SİNCAN'IN Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.Vatandaş ile masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakatlarını da alacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm bizim önceliğimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ankara'da, Altındağ'da, Mamak'ta, Çankaya'da, Elmadağ'da, Sincan'da, Kızılcahamam'da, Kahramankazan'da ve Bala'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor" diye konuştu...

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 979 konutluk 2. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 966 konutluk 1. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Daha önce Çinçin'de sahneye çıkan provokatörler, bu kez mesken edindikleri Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm projesini sosyal medyadan ortaya attıkları yalanlarla engellemeye çalışıyor.

TOKİ ve Sincan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni iptal etti!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan proje, hak sahiplerinin projeye imza atmaması nedeniyle TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından iptal edildi. Projenin Sincan Fatih Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılması planlanıyordu.

sincan kentsel dönüşüm projeleri Haberi

sincan kentsel dönüşüm projeleri

Sincan Belediyesinin TOKİ Başkanlığı ile başlattığı Sarayak Kentsel Yenileme Projesi ile şehir merkezinde yeni ve modem bir yaşam alanı oluşuyor.  Proje, büyüklüğü ve modern şehircilik normları açısından Türkiye'deki sayılı projeler arasında gösteriliyor. 20 bin konutta 100 kişilik yaşam alanı oluşturulacak projenin başlangıç aşamasından bitimine kadar, bölge halkının çıkarlarını koruyacaklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bir metrekare hak sahibi olan vatandaşlara bile Tapu Müdürlüğü'nde işlem yapıldığını kaydetti. 20 bin konutta 100 bin kişiye yaşam alanı sunulacak projede, 7 camii, 6 sosyal tesis ve alışveriş merkezi, 2 kapalı pazaryeri, sağlık tesisleri, 10 eğitim alanı bulunacak Başkan Tuna, "Saraycık Mahallesi'nde yaklaşık 3 bin hak sahibi vatandaşımız var. Tapu işlemleri hassas bir şekilde ve olabildiğince hızlı gerçekleştiriliyor. Vatandaşımızın burada 1...