29 / 03 / 2024

sincan kentsel dönüşüm

sincan kentsel dönüşüm

Dev yatırımlar hayata geçiren Sincan Belediyesi Ankara’nın yeni çekim merkezi haline geliyor. Büyümeini sürdüren Sincan, projeler tamamlandığında Ankara’nın batısında yeni yatırımlar ile yükselecek. 

Sincan Saraycık kentsel yenileme projesiyle yenileniyor!

Sincan Belediyesinin TOKİ Başkanlığı ile başlattığı Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile şehir merkezinde yeni ve modem bir yaşam alanı oluşuyor.

Sincan Saraycık'ta dönüşüm devam ediyor!

Ankara Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Saraycık Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinin durdurulduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bölgedeki ilk çalışmalar 2011 yılında başlamıştı.

Sincan'da kentsel yenileme için tapu işlemleri başladı!

Sincan’da Saraycık Mahallesindeki Kentsel Yenileme Projesinde yeni bir adım daha atıldı. Görüşmeleri tamamlayan TOKİ, hak sahipleri ile ferağ işlemine başladı.

Mustafa Tuna: Sincan için el ele vereceğiz!

Kentsel yenilemeden yeni küçük sanayi sitesine kadar pek çok projenin başlaması için gayret edileceğini belrrten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 2015 yılının Sincan'ın yılı olacağını söyledi.

Sincan'da kentsel dönüşüm görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Görüşmeler 28 Aralık'ta sona erecek

Sincan kentsel dönüşüm görüşmelerinde son 5 gün!

Sincan’da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri sona eriyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri sona eriyor. SİNCAN'DA Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu.

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri bilgileniyor!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri bilgileniyor. Sincan'da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu.

Sincan’da dönüşüm görüşmeleri 28 Aralık’ta sona erecek!

Sincan’da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

Sincan'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin hak sahibi ile görüşecek olan yetkililer, ilk etap görüşmelerinin ardından 2. etap görüşmelerine de başlıyor.

Sincan'da dönüşüme hız verildi!

Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin hak sahibi ile görüşecek olan yetkililer, ilk etap görüşmelerinin ardından 2. etap görüşmelerine de başlıyor.

Sincan Belediyesi ve Ankara Üniversitesi kentsel yenileme için el ele verdi!

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna arasında Taşınmaz Geliştirme, Kentsel Dönüşüm, Araştırma, Eğitim ve Danışmanlık İşbirliği Çerçeve Protokolü imzalandı.

Sincan kentsel dönüşüm projesi ne durumda?

TOKİ tarafından Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalarında hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor. 9 etapta tamamlanacak olan görüşmelerin ilk etap görüşmeleri tamamlandı.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm bizim önceliğimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ankara'da, Altındağ'da, Mamak'ta, Çankaya'da, Elmadağ'da, Sincan'da, Kızılcahamam'da, Kahramankazan'da ve Bala'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor" diye konuştu...

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 979 konutluk 2. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 966 konutluk 1. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Daha önce Çinçin'de sahneye çıkan provokatörler, bu kez mesken edindikleri Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm projesini sosyal medyadan ortaya attıkları yalanlarla engellemeye çalışıyor.

TOKİ ve Sincan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni iptal etti!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan proje, hak sahiplerinin projeye imza atmaması nedeniyle TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından iptal edildi. Projenin Sincan Fatih Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılması planlanıyordu.

sincan kentsel dönüşüm Haberi

sincan kentsel dönüşüm

Sincan’ı her daim ileriye taşımayı kendine hedef edinen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Saraycık Kentsel Yenileme projesi çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçede önümüzdeki süreçte Saraycık’ta yepyeni bir şehir kurulacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile iş birliğinde yürütülen projede 20 bin konut yenileme kapsamına alınacak. Mülk sahibi vatandaşların beklentileri de dikkate alınarak hazırlanan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile 6 bin konutta 30 bin kişiye yaşam alanı sunulacak. 

Saraycık yeniden ayağa kalkıyor
Sincan’da önceliğin hızlı büyümenin getirdiği planlama olduğunu belirten Başkan Ercan, “Sincan çok hızlı göç alan bir bölge. Bir anda genişleme sahasının nüfuslaştığını görüyoruz. Planlı kentleşme konusunu önemsediğimiz için TOKİ ile beraber Saraycık’ta 20 bin konutluk kentsel yenileme projesi yürütüyoruz.” dedi. Başkan Ercan TOKİ ile beraber...