26 / 04 / 2024

Sincanda atıl tribün korkusu

Sincanda atıl tribün korkusu

Sincan Stadyumu’nun, yıllardır inşaat halinde kalan atıl haldeki tribünleri, alkol ve uyuşturucu madde kullananların mekanı haline geldi. Çevre sakinleri, “Yıkılsın ya da tadilattan geçirilsin" diyor.,

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

Sincanda atıl tribün korkusu Haberi

Sincanda atıl tribün korkusu

Sincan İlçe Stadyumu’nun, yıllardır inşaat halinde kalan atıl haldeki tribünleri, alkol ve uyuşturucu madde kullananların mekanı haline geldi.


Amatör Lig’de mücadele eden Sincan Belediyespor’un müsabakalarına ev sahipliği yapan kent merkezindeki stadyumun, atıl tribünlerinin altında yer alan kapalı alana giren bağımlıların geceleri ateş yaktığını belirten çevre sakinleri, “Yıkılsın ya da tadilattan geçirilip, hizmete açılsın” diyor.


Ankara Hürriyet, vatandaşlardan gelen şikayet üzerine atıl haldeki tribünleri ve gece alemlerinin yapılıp, ateş yakılan yerleri fotoğrafladı.


Uzun yıllar futbol maçlarının oynandığı statta şeref tribünün yer aldığı bölüm kullanılabiliyorken, diğer tribün inşaatı tamamlanmadığı için dökülüyor. Atıl durumdaki tribünün çevresi uyuşturucu içiminde kullanılan ve ‘kova’ olarak adlandırılan düzeneğe ait pet şişeler, alkol şişeleri, cam kırıkları ile plastik çöplerle dolu. Duvarlarından bazıları yıkılan, bazılarında da çatlaklar oluşan tribünün üzerlerine devrilmesinden...