27 / 04 / 2024

Sındırgı Kent Meydanı Projesi

Sındırgı Kent Meydanı Projesi

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı İlçesi'nde kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temel atma törenini gerçeklekleştirdi. Temelin ilk harcı Ekrem Yavaş ve Başkan Uğur'un konuşmasından sonra atıldı.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap'ta 52 konut satışa çıktı!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap 668 konut projesinde yer alan 52 adet daireyi satışa çıkardı. Açık satışa sunulan dairelerin fiyatları 219 bin 547 TL'den başlıyor...

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesinde yer alan 71 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesi için başvuru dönemi başladı.

Balıkesir Sındırgı 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri!

Balıkesir Sındırgı 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 101 adet konut bulunuyor.

Sındırgı 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

Sındırgı 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

Sındırgı TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı alt gelir grubu 2. Etap projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 101 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesindeki konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

Sındırgı Kent Meydanı Projesi Haberi

Sındırgı Kent Meydanı Projesi

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı İlçesi'nde inşaatı devam eden belediye binasının önündeki alana, yeraltı otoparkı ve kent meydanı yapılması için düzenlenen temel atma törenine katıldı. Tesisin maliyetinin 2 milyon 415 bin TL olacağını açıklayan Başkan Uğur, ilçeleri ile birlikte Balıkesir'i marka şehir yapmak isteğini söyleyerek "Cumhuriyet Meydanı yeni belediye binasıyla bütünleşecek. Bu yılki Uluslararası Yağcıbedir Halı Günleri bu meydanda gerçekleşecek. İnşallah çalışmalar 150 günde tamamlanacak. Bunu Yağcıbedir Halı Festivali'ne yetiştirmemiz gerekiyor. Bu memleket için mücadele etmiş İbrahim Ethem Akıncı, Makbule Efe ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelleri yer alacak" diye konuştu. AK Partili Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Başkan Uğur'un konuşmasının sonunda Yağcıbedir Halısı hediye etti. Sonrasında hep birlikte butona basılarak temelin ilk harcı...