29 / 03 / 2024

Sinem Kobal evi

Sinem Kobal evi

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Sinem Kobal evine atölye kurdu!

Evine atölye kuran oyuncu Sinem Kobal, eski eşyaları çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor.

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Marmaris'te villa kiraladı!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, çifti Muğla Marmaris'te mütevazi bir villa kiraladı.

Sinem Kobal bahçesinin dekorasyonu için 10 bin lira harcadı!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Emirgan’daki evlerinin bahçe dekorasyonu için 10 bin lira harcadılar. Bahçe düzenlemesini ise Sinem Kobal yapacak.

Sinem Kobal bahçe düzenlemesine 10 bin lira harcadı!

Emirgan'daki evlerinin bahçesini dekore eden Sinem Kobal, Zekeriyaköy’deki bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Kaz Dağları'ndan ev aldı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal'ın 1 milyon 250 bin liraya Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldığı ortaya çıktı...

Sinem Kobal evi Haberi

Sinem Kobal evi

Eşinin üzerine titreyen Kenan İmirzalıoğlu, kızlarına hamile olan Sinem Kobal için büyük jest yaptı.

Akşam'da yer alan habere göre; hamilelik hediyesi olarak daha önce eşine 150 bin TL’ye saat alan İmirzalıoğlu kesenin ağzını açtı.

‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında sunuculuk yapan İmirzalıoğlu, eşine bu sefer Bodrum’dan villa satın aldı. 

Oyuncu Bodrum Torba’da bulunan lüks villa için 3 milyon TL ödedi. Yüzme havuzu ve özel spor alanı gibi birçok lüks detayı yer alan evin tadilat işlerinin tamamlanmasıyla ikili, salgın nedeniyle bir süre daha şehir hayatında kalacak. Çift ardından Bodrum- İstanbul arası mekik dokuyacak.