19 / 04 / 2024

sınıfta kalan kentler

sınıfta kalan kentler

AB Komisyonu'nun 'Avrupa'nın Kentlerinde Yaşam Kalitesi' araştırmasına göre insanların kendilerini en az güvende hissettikleri kent İstanbul çıktı.

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik alanda imar değişikliği! Bina yükseklik sınırı artırıldı! 

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik yenileme alanında kalan yapılar için belirlenen yükseklik sınırında değişikliğe gidildi. 

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı

Depremin olduğu yerlerde can güvenliği açısından elektrik olmaması ve iletişim kesikliği olması gayet normal ama depremin ardından enerji ve  iletişimde hizmet kıtlığı normalin dışında değerlendirildi. şirketler yapılan değerlendirme sonrası verdikleri hizmette sınıfta kaldı yorumu yapıldı.

Bu sınıfta 1 milyonun altında bulmak zordu! Hyundai’dan çılgın Staria kampanyası! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hyundai yeni yılda 2022 model Staria aracının fiyatını belirledi. Sınıfında bir milyonun altında olmayan araç uygun fiyatla satışa sunuldu. İşte Staria’nın fiyatı ve özellikleri…

FIAT Ticari araçlarda yarısını şimdi yarısını 1 sene sonra ödeme fırsatı! Fiat 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Fiat ticari araçlardan Doblo ve Fiorinolarda yarısını şimdi kalanını 1 sene ödeme fırsatı ayrıcalığı sizleri bekliyor. İşte kampanyaya dair her şey.. FIAT 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dolar baskısı altında kalan altın yatay seyrediyor!

Haftanın ilk işlem günü güçlü doların baskısı altında kalan altın fiyatları yatay seyrediyor. Altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden milyonlarca yatırımcı altın piyasasında olanları merak ediyor.

Renault Clio'da son 2 gün! Yarısını şimdi, kalanını 1 sene sonra ödeyin! 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renault Clio'da dev kampanya! Eylül'de 2022 model yılı Clio Joy  1.0 SCe 65 bg alanlar, yarısını şimdi, kalanını 1 sene sonra ödeyecek! Bu kampanya kaçmaz! Hemen bakın! Renault Clio fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yarısını şimdi kalanını seneye öde fırsatı! Fiat Egea 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Fiat Egea’dan Olay Yaratan Sonbahar Teklifi. Fiat Egea Ailesi yarısını şimdi, kalanını ise 1 sene sonra ödeme seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Fiat Egea Easy 28 Eylül 2022 fiyat listesini sizler için derledik.

Fiat'tan müthiş sonbahar kampanyası. Egea’nın yarısını şimdi yarısını bir yıl sonra öde! İşte 9 eylül 2022 fiyat listesi

Fiat, Egea Ailesi tutkunlarının karşısına reddedemeyecekleri bir sonbahar kampanyası ile çıkıyor. Egea Ailesi’nin yarısını şimdi, kalanını ise 1 yıl sonra ödeme seçeneği ile cazip bir teklif sunuyor. İşte Fiat Egea'nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Tüm kampanyaları unutun! Fiat Egea'da yarısını şimdi, kalanını 1 sene sonra öde kampanyası! 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'de otomobil sektöründe büyük bir paya sahip olan Fiat'tan çok konuşulacak kampanya. Fiat Egea yarısını şimdi, kalanını 1 sene sonra öde kampanyası devam ediyor. Peki Fiat Egea ne kadar? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Fiat'tan büyük kampanya: Yarısını şimdi, kalanı bir sene sonra öde! İşte Fiorino Combi 13 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ticari araç satın almak isteyenler Fiat Fiorino Combi modelini araştırıyor. Üstelik Fiat Fiorino Combi'de büyük kampanya sizleri bekliyor. 'Yarısını şimdi kalanı seneye öde' kampanyası ile satışa sunuldu. Peki Fiat Fiorino Combi fiyatı ne kadar? İşte Fiat Fiorino Combi 13 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Asgari ücrete ek zam açlık sınırının altında kaldı! Muhalefetten 'seçim' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Temmuz'da kamuoyuna açıkladığı yeni asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Asgari ücreti değerlendiren CHP, ypılan artışın yılın geri kalan zamanında milleti daha da sıkıntıya düşüreceğini söyleyip sandığı işaret etti.

Fiat Doblo'da bomba Mayıs kampanyası! Yarısını şimdi, kalanı 1 yıl sonra öde fırsatı! 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

En çok satılan ticari araçlardan olan Fiat Doblo'da yarısını şimdi, kalanı 1 sene sonra öde fırsatı başladı. Peki Fiat Doblo Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

sınıfta kalan kentler Haberi

sınıfta kalan kentler

Eurobarometre tarafından 75 Avrupa kentinde yapılan araştırmaya Türkiye'den İstanbul, Ankara, Antalya ve Diyarbakır dahil edildi.

Avrupalılar'ın yaşamaktan en fazla memnuniyet duyduğu kentlerin Hollanda'dan Gröningen, Polonya'dan Krakow ve Almanya'dan Leipzig olarak sıralandığı araştırmada İstanbul, sondan 3. olurken yalnızca Napoli ve Atina'yı geride bıraktı. 'Bu kentte yaşamaktan memnun musunuz?' sorusuna verilen yanıtlara göre 75 kent arasında Ankara 59., Antalya 60. ve Diyarbakır 71. sırada yer aldı.

Avrupa'da iş bulmanın en kolay olduğu kentlerin Prag, Kopenhag ve Dublin olarak sıralandığı Eurobarometre araştırmasında Antalya 51., İstanbul 60., Ankara 65. ve Diyarbakır 71. sırada kaldı.

Araştırmada konut fiyatlarının en uygun olduğu konut Leipzig olurken, Diyarbakır 15., Antalya 24., Ankara 27. ve İstanbul da 56. sırayı aldı.

Avrupa'da yabancıların entegrasyonunda Romanya ve Bulgaristan...