25 / 04 / 2024

Sinop Belediyesi çalışmaları

Sinop Belediyesi çalışmaları

Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi'nin kent projelerinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sinop Belediyesi çalışmaları Haberi

Sinop Belediyesi çalışmaları

Sinop’un birçok yerinde Sinop Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları yapılıyor.


Özellikle Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.


Yaz aylarında ciddi bir yoğunluk yaşanan Atatürk Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmaları ile yer döşemeleri değiştirilirken meydan kısmında yapılan çeşitli ışıklı ve müzikli yer havuzu inşasında da sona gelindi. Geçen yıllarda yapılan yürüyüş yolu yenileme çalışmalarının bir devamı olan yer döşemeleri yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.


Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Ergül, “Geçtiğimiz yıllarda Gazi Caddesi Atatürk Parkı’nın yürüyüş yolunda bir yenileme çalışması yaptık ve vatandaşlarımızın yıllarca rekreasyon alanı olarak kullandığı bu alanda çeşitli yenileme çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalar...