23 / 04 / 2024

Sinop Belediyesi yenileme çalışmaları

Sinop Belediyesi yenileme çalışmaları

Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Sinop'ta imar planı iptal edildi! Tüm inşaatlar durdu!

Sinop Belediyesi'nce hazırlanan ve mecliste kabul edilip, onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları iptal edildi. Bölgede tüm inşaatlar durduruldu.

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sinop Belediyesi yenileme çalışmaları Haberi

Sinop Belediyesi yenileme çalışmaları

Sinop’un birçok yerinde Sinop Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları yapılıyor.


Özellikle Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.


Yaz aylarında ciddi bir yoğunluk yaşanan Atatürk Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmaları ile yer döşemeleri değiştirilirken meydan kısmında yapılan çeşitli ışıklı ve müzikli yer havuzu inşasında da sona gelindi. Geçen yıllarda yapılan yürüyüş yolu yenileme çalışmalarının bir devamı olan yer döşemeleri yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.


Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Ergül, “Geçtiğimiz yıllarda Gazi Caddesi Atatürk Parkı’nın yürüyüş yolunda bir yenileme çalışması yaptık ve vatandaşlarımızın yıllarca rekreasyon alanı olarak kullandığı bu alanda çeşitli yenileme çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalar...